Geen flexibeler en veelzijdiger manier om je bedrijfsevent te houden, dan in tenten. Ze zijn er in alle soorten en maten. Je kunt ze gebruiken om je bedrijfspand uit te breiden ten behoeve van het feest. Je kunt één grote tent van honderden vierkante meters neerzetten of meerdere kleine tenten. Je kunt werken met thematenten of tenten met specifieke activiteiten.

Vanzelfsprekend is de temperatuur uitstekend te regelen en krijgen je gasten een warm en feestelijk welkom. De aankleding is eindeloos qua mogelijkheden. Of je nu palmbomen en waterpartijen wilt, statafels of dinersetting, een pianist of een jazz muzikant: we zorgen dat je gasten blij zijn dat ze jouw event hebben bezocht.

Elke event is maatwerk. Bel of mail daarom als je meer wilt weten over onze tenten en de mogelijkheden.

“De mensen van De Elstar overtreffen zichzelf elke keer”

Voor Van Ginkel keukens bouwde De Elstar Catering een fantastisch luxe feesttent als decor voor een avond vol entertainment en culinaire verrassingen.

Lees verder

Van Delen: “De Elstar is heel precies, net als wij”

"Ons parkeerterrein kenden wij niet terug. Daar had de Elstar een op alle centimeters passend luxe tentconstructie gebouwd, die met vloertegels, inrichting en verlichting een mooi verlengstuk van ons nieuwe pand was."

Lees verder

Alfa Accountants: “Wat ze schetsten maakten ze meer dan waar”

Ook het 75-jarig bestaan van Alfa Accountants werd in Barneveld in een tent op het eigen terrein gevierd

Lees verder

Van Ravenhorst carrosseriebouw: “Al 21 jaar blij met Elstar”

Er zijn maar weinig bedrijven die een eeuw kunnen terugkijken. Dit vraagt om een meer dan bijzondere aanpak van een open dag.

Lees verder

Tenten, ook geschikt om een binnenlocatie extra sfeer te geven

BIK en JOS Barneveld: “Tot in de puntjes verzorgd”

Lees verder