Een mooi of heugelijk moment met je familie vieren, wordt dankzij De Elstar Catering nog leuker. Je kunt volop genieten van je familie en vrienden, terwijl wij voor alles zorgen.

Alles is voor De Elstar Catering ook echt alles. De aankleding van de ruimte, de hapjes en drankjes, tafels, stoelen, bestek, servies, verlichting, onderdak, locatie: niets is ons te veel of te gek. We organiseren bruiloften op een natuurplas en bouwen woonkamers om tot bruine kroeg. Zelfs van een balkon maken we nog een feestelijke plek. Zeg maar wat je wilt.

Heb je nog geen idee maar wil je wel je gasten verrassen? Daar houden we van. Wij zitten namelijk vol ideeën. Daarom komen we met alle plezier een keer bij je langs. We zijn benieuwd wat je te vieren hebt en laten je graag weten wat we voor je kunnen betekenen. Het wordt hoe dan ook een onvergetelijk moment voor jou en je gasten.

Familie Waaijenberg: “Ze zetten altijd één stap verder”

Toen de familie Waaijenberg nadacht over een geschikte locatie om hun 25-jarig huwelijk te vieren, dachten ze direct aan de bouwkavel in Barneveld waar ze binnenkort hun nieuwe huis hopen te bouwen. En om op die bijzondere, maar kale plek familie en vrienden feestelijk te ontvangen, dachten ze direct aan De Elstar Catering.

Lees verder

Catering in de achtertuin

1 lange tafel, 5-gangen diner, 85 gasten, Doen we gewoon!

Succesvolle feesten in Baarn

"Zo kan ik als gastvrouw zelf ook genieten van het feest"

Lees meer

Bruiloft op het boerenerf

“Alles klopte en zelfs meer dan dat”

Lees meer