Terug naar overzicht

Wim Brouwer: “We kijken echt terug op een fantastisch feest!”

Hoe leuk is het om uw 25-jarig huwelijksjubileum geheel verzorgd bij u thuis te houden? Dat kan! U zorgt voor de ruimte, de Elstar Catering voor de aankleding en de complete catering. Zo ook bij Wim en Gerdine Brouwer uit Barneveld. Wim: “Het was zo geweldig gaaf, we kijken echt terug op een fantastisch feest waarbij jong en oud heeft genoten!”

“Bij ons in het land is veel ruimte en dat biedt mogelijkheden voor een huwelijksfeest”, vertelt Wim Brouwer. Samen met zijn vrouw en oudste zoon heeft Wim een maatschap met blank vlees kalveren.

Goede organisatie
Op 15 mei waren Wim en Gerdine 25 jaar getrouwd. “We hebben op vrijdag 19 mei een feest gegeven voor familie, vrienden en kennissen. Het was voor ons geen vraag of we daarvoor de Elstar zouden benaderen. Richard is een goede kennis van ons en tijdens het huwelijk van onze oudste zoon hebben we zelf ervaren hoe goed alles georganiseerd wordt.”

De veelzijdigheid van kalfsvlees
In de grote tenten werd, hoe kan het ook anders, kalfsvlees in diverse vormen geserveerd. “Bij aankomst rond 19:00 uur kregen de gasten koffie of thee met een petit four met aardbeien. Vervolgens werd er de hele avond rondgegaan met onder andere broodjes kalfsschouder, een kalfssaté met satésaus en kroepoek, broodjes zalm en pulled veal. De gerechtjes werden bereid op de brandweerwagen en dat maakt de aankleding nog leuker. Tussendoor werden er nog zakjes patat uitgedeeld. Vooral voor de kinderen is dat geweldig!”

Gelukkig was het weer goed waardoor er ook voldoende animo was voor het ijsbuffet. “Daarvoor moesten de gasten wel even van hun plek, want men kon zelf de smaak van ijs kiezen.”

Op zaterdag werd alles weer opgeruimd en een week later werden ook de grote tenten weer afgebroken. Wim: “Het is echt heerlijk om alles in het volste vertrouwen uit handen te kunnen geven. Je kunt dat zelf echt genieten van je eigen feestje en dat hebben we dan ook gedaan!”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006