Een goed feest, waar iedereen blij van wordt, is een goed geregeld feest. Daarom hebben wij overal aan gedacht en voorzien we in tal van services, die het voor iedereen tot een feest maken

Allergenen

We weten bij De Elstar Catering precies wat we je gasten voorzetten, ook als het gaat om allergenen. Van alle foodproducten en recepturen hebben we zorgvuldig de allergenen geregistreerd en vermeld. Zodoende kunnen we moeiteloos rekening houden met specifieke dieetwensen.

Leveranciers

Concessies kennen we niet als het gaat om kwaliteit en (voedsel)veiligheid. Dat begint al bij de selectie van onze leveranciers. Ze hebben alle wettelijk vereiste certificaten, die afhankelijk van het product dat ze leveren kunnen verschillen. Zo beschikken al onze vleesleveranciers over het NEN-EN-ISO-certificaat.

Diëten

Vegetarisch, zonder zuivelproducten, zonder graanproducten, zonder kleurstoffen, vetarm: er kunnen allerlei vormen van dieet gewenst zijn. Geen enkel probleem voor De Elstar Catering. Wij zorgen dat íedereen geniet van het feestelijke moment.

Bezorgmogelijkheid

Vanzelfsprekend bezorgen wij graag uw buffet, hapjes- of saladearrangement op locatie. Onze bestelauto’s zijn uitgerust met intelligente klimaatbeheersing, waardoor we zowel warm als koud voedsel op de juiste temperatuur kunnen serveren.

Leverdagen

Van maandag tot en met zaterdag staat ons team voor je klaar om je feestlocatie in te richten, te zorgen voor heerlijk eten en alles keurig op te ruimen. Telefonisch zijn we dagelijks van 9.00 u tot 18.00 uur bereikbaar.

Service en materiaal

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest, leveren wij. Servies, bestek, tafels, zitmeubels, verlichting, podia: alles. Zelfs palmbomen kunnen we regelen. Natuurlijk zorgen wij ook voor de afwas en ruimen we alles op. Je kunt dus zorgeloos van je feest genieten.

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006