Doen we gewoon. Dat is niet voor niets onze slogan. Het tekent in drie woorden De Elstar Catering.

Dat heeft te maken met onze sterke drang om uitdagende en complexe projecten tot een goed einde te brengen. Daarbij werken we altijd met dezelfde randvoorwaarden. Hoogstaande kwaliteit in alle opzichten. Duidelijkheid. Open communicatie. En teamgeest. Samen maken we werkelijk overal iets bijzonders van. We doen het gewoon.

Wil je het ook ervaren? Laten we gauw een afspraak maken.

We beschouwen het als onze prachtige taak om elk feest tot een onvergetelijk feest maken voor gastheer en gasten. Of het nu om een grootschalig, meerdaags bedrijfsfeest voor duizenden mensen gaat of om een feestelijke avond met de familie. Ongeacht de plek of het tijdstip.

Daarbij gaan we graag iets bijzonders aan, durven we out of the box te denken en komen we met creatieve ideeën. Zo bouwden we voor een jarige zijn huis om tot een bruine kroeg. Vanzelfsprekend brachten we ná het feest in een handomdraai alles weer in oude staat terug. Reken maar dat het een onvergetelijk feest was voor iedereen.

‘Onvergetelijk, wat een bruiloft. Langs het water had De Elstar een toplocatie ingericht. Sfeervolle tenten, zacht aangelicht met spots, heerlijke hapjes en drankjes, muziek. Een bruiloft langs het water, met ondergaande zon. Wat een uniek idee van De Elstar!’

Voor een jubilaris bij een productiebedrijf bouwden we de bedrijfshal waar hij altijd werkte om tot sfeervolle feestlocatie. Daarmee was voor de werkgever het feest niet alleen slim georganiseerd, het maakte ook de warme relatie tussen de jubilaris en het bedrijf zichtbaar.

Er zijn nog veel meer mooie voorbeelden van onze aanpak. Wie je het beste kunnen vertellen hoe die werkt, zijn onze klanten. Op de pagina referenties lees je wat zij van ons vinden.

We kijken er naar uit om ook jouw feest, jubileum of event te verzorgen. Wat ons betreft doen we dat gewoon.

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006