Alles wat De Elstar Catering voor je doet en serveert, voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij houden nu eenmaal niet van half werk. Dat maakt het voor jou en je gasten leuker én veiliger.

Onze ervaren en hoog gekwalificeerde koks gebruiken ingrediënten waarvan de herkomst áltijd te herleiden is. De leveranciers van onze culinaire producten worden streng geselecteerd.

Door een geavanceerd bestelsysteem, high tech geklimatiseerde, HACCP-proof productieproces en een hypermoderne keuken bent u verzekerd van veilig en vers voedsel.

Kwaliteit gaat voor ons overigens verder dan het voldoen aan de geldende criteria. Onze hele organisatie is erop gericht om alles tot in de kleinste details goed te regelen. Of het nu om een internationale beurs in Duitsland of Engeland gaat of om een familiefeest in de regio: kwaliteit is ons uitgangspunt. Zo kunnen we jou het beste laten genieten van een prachtig feest.

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006