Wil je je medewerkers en klanten een goed bedrijfsrestaurant bieden zónder daar zelf omkijken naar te hebben? De Elstar Catering heeft een oplossing die goed is voor je bedrijf in alle opzichten. Wij nemen het restaurant letterlijk voor onze rekening.

Dat werkt net zo eenvoudig als doeltreffend. Onze medewerkers bemannen je bedrijfsrestaurant. Wij zorgen voor de inkoop en bewaken de kwaliteit. Als een van de (vaste) medewerkers uitvalt, zorgen wij uiteraard voor vervanging. Dat scheelt je dus kopzorgen én kosten. Je hoeft namelijk niet te investeren in een medewerker voor de kantine. Over extra fte’s hoef je niet in te zitten als er sprake is van een tijdelijke piek. Over vervanging bij ziekte hoef je je ook niet druk te maken. Intussen kun je aan je medewerkers en klanten wel een uitstekende faciliteit blijven bieden. Een restaurant met culinaire kwaliteit en professionele bediening.

Deze service is altijd maatwerk. De precieze invulling en de verdeling van de kosten en risico’s is afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden.
Zullen we je eens voorrekenen hoeveel kosten je kunt besparen met onze oplossing? We komen graag bij je langs. Wat ons betreft spreken we vandaag nog af.

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006