De lekkerste huzarensalade. Die vormt goed beschouwd de basis van het succes van De Elstar Catering. In 1987 lieten we onze klanten met onze eigengemaakte salade kennismaken in onze toenmalige groentespeciaalzaak. Steeds meer mensen ontdekten onze salades en al gauw groeide die specialiteit uit tot het maken van buffetten voor speciale gelegenheden.

 

De aanpak van nu zat ons toen al in de genen: we deden het gewoon. Ook toen ons gevraagd werd, in 1995, een bedrijfsfeest voor 650 personen te organiseren. We maakten er een onvergetelijk moment van. Het was de geboorte van De Elstar Catering.

Na 30 jaar zijn we nog steeds een veelgevraagde specialist in onvergetelijke momenten. Of we nu een bedrijfshal moeten ombouwen tot een sfeervolle feestlocatie of een bruiloft op het water moeten regelen, we doen het gewoon.

We zien altijd een oplossing of bijzondere mogelijkheden. Dat geeft elk feest –groot, klein, zakelijk of particulier- een bijzonder tintje. Wil je zelf ontdekken hoe dat is? Bel of mail ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden.

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006