Op zoek naar een mooie locatie voor jouw feest? Wij doen je graag een aantal tips aan de hand. In de omgeving hebben wij contacten met diverse locaties, waar je heerlijk kunt genieten van de goed verzorgde catering van De Elstar.

Bij IJsboerderij De Oude Deel in Voorthuizen kun je terecht voor leuke activiteiten, heerlijke barbecuebuffetten en eigengemaakt boerenroomijs!

Boerengolven, genieten van de landelijke omgeving en sfeer en afsluiten met een heerlijke barbecue of buffet kan bij de Anna Maria Hoeve in Lunteren.

Ook in Woudenberg kunt u goed terecht! Hoeve de Beek is het middelpunt van vele activiteiten; vergaderingen, verjaardagen en zelfs bruiloften worden hier gehouden.

Speelboerderij De Happyfarm uit Terschuur staat garant voor gezellig speelplezier. Maar behalve dat hier de kinderen zich uitstekend zullen vermaken, verzorgt De Elstar Catering ook de andere gasten met bijvoorbeeld een warm en koud buffet.

Boer Cor heet u van harte welkom bij Schaapskooi De Groote Veen in Lunteren.

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006