Terug naar overzicht

De Elstar Catering zorgt voor heerlijk eten en veel sfeer bij feesten in Baarn

Voor verschillende feesten schakelde Jacqueline Blaauwendraad uit Baarn De Elstar Catering in. Tot haar grote tevredenheid. “Het is heerlijk om het feest te laten verzorgen door een betrouwbare, correcte cateraar en als gastvrouw ook te kunnen genieten.”

Een feestelijke borrel of 7-gangen diner voor zakelijke relaties: Blaauwendraad is blij dat ze het kan overlaten aan De Elstar Catering. “Op een gegeven moment wordt het teveel om het zelf allemaal te doen. Dan kom je als gastvrouw niet meer aan de leuke dingen toe. Toen ik De Elstar Catering tegenkwam op een feest in Buren besloot ik hen ook te vragen voor ons feesten te verzorgen.”

“Afspraak is afspraak, het eten is heerlijk en de materialen die ze gebruiken zijn goed.”

Live cooking
De laatste keer dat De Elstar Catering een diner verzorgde, was met live cooking. “Erg leuk”, vindt Blaauwendraad. “De kok deed het professioneel. Hij was zichtbaar, maar niet op de voorgrond.” Die correcte houding kenmerkt alle medewerkers van De Elstar Catering, is de ervaring van Blaauwendraad. “Ik vind ze heel betrouwbaar en fatsoenlijk. Afspraak is afspraak, het eten is heerlijk en de materialen die ze gebruiken zijn goed. En wat ik ook fijn vind: als ze materiaal via derden uit hun netwerk regelen, is het van dezelfde kwaliteit.”

Doen we gewoon
Het ‘doen we gewoon’ van De Elstar Catering herkent Blaauwendraad helemaal. “Vergeleken bij de feesten van duizend man die De Elstar Catering ook verzorgt, zijn onze feesten weliswaar niet heel groot. We waren echter regelmatig vrij laat met het organiseren. Geen enkel punt voor hen. Het wordt gewoon geregeld, correct en volgens afspraak, zoals altijd. Ik ga ze voor een volgend feest zeker weer vragen.”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006