Terug naar overzicht

De Elstar Catering tovert boerenerf om tot perfecte trouwfeestlocatie

Evan en Paula uit Kootwijkerbroek wilden hun trouwfeest graag vieren op de boerderij van zijn ouders en broer. Maar dan niet in de schuur zoals de broer dat eerder had gedaan. “Die staat veel te vol. Dat vonden wij teveel gedoe. Dankzij De Elstar Catering hebben we zelfs helemaal niets hoeven te doen!”

Het bruidspaar geniet nog steeds na van het trouwfeest begin september. Dat heeft zowel voor Paula en Evan als hun gasten alle verwachtingen overtroffen. “We kunnen ons nog goed ons eerste gesprek met Richard, de eigenaar van De Elstar Catering, herinneren. Hij nam meteen de regie in handen en loste als eerste het probleem van de schuur op: er zou een enorme paviljoentent op het erf komen te staan. Hoe? Dat konden we met een gerust hart aan De Elstar Catering overlaten.”

“Jullie hoeven helemaal niets te doen, behalve te genieten van jullie mooiste dag.”

Precies wat wij wilden

De afspraken die Paula en Evan vooraf met De Elstar Catering hadden gemaakt, kwamen op hun trouwdag tot leven. “Alles klopte en zelfs meer dan dat”, vertelt Paula. “De tent was prachtig aangekleed met de roze accenten waar ik om gevraagd had. De gasten die vanaf 13.00 uur aankwamen, werden door het team van De Elstar Catering allerhartelijkst ontvangen met koffie en een prachtig lepelgebakje met onze namen erop.” Maar ook degenen die al een biertje lustten, werden op hun wenken bediend. De stemming zat er dus al aardig in toen Paula en Evan met hun gasten naar het gemeentehuis gingen voor het ja-woord.

Geweldige presentatie

Bij terugkomst in de paviljoentent kregen de ruim 50 daggasten een glas prosecco aangereikt, waarmee een toost op het kersverse echtpaar werd uitgebracht. Toen iedereen zijn plek aan de fraai gedekte tafels had gevonden, serveerde De Elstar Catering een heerlijke soep. “Daarna hadden Evan en ik de eer om het buffet te openen, dat op ons verzoek bestond uit allerlei verschillende Chinese gerechten. De presentatie zoals De Elstar Catering die had verzorgd, was werkelijk geweldig. En het smaakte iedereen naar meer. De cateringmedewerkers vulden alles steeds keurig aan, zodat niemand iets tekortkwam”, aldus Paula. Het diner sloot af met een heerlijke ijscreatie, die aan tafel werd geserveerd.

Tot in de late uurtjes

Van het feest dat daarna voor ruim 200 avondgasten losbarstte, hebben Paula en Evan ook zelf met volle teugen genoten. Evan: “Het was zo mooi om te zien hoe het personeel van De Elstar Catering onze oudere gasten keurig aan hun tafel bleef bedienen. Niemand is die avond ook maar iets tekortgekomen. Echt, we hadden het niet beter kunnen treffen!” Een paar uur nadat de laatste gasten – om vier uur in de ochtend! – waren vertrokken, arriveerde de opruimploeg van de cateraar en nog dezelfde dag was alles opgeruimd. “Wat is gebleven, is de herinnering aan een onvergetelijke, perfect geregelde dag!”, besluit Paula tevreden.

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006