Droom je van een bedrijfsevent op een unieke plek? Een locatie waar iedereen van opkijkt? Waar je een statement mee kunt maken? Zeg maar waar je aan denkt. Dan gaan wij ‘m regelen. In een oude kerk, langs het water, in het bos, in een kasteeltuin of op een schip, met of zonder pianist: we gaan niets uit de weg. We doen het gewoon. Eén ding is zeker: de locatie die het wordt, is uniek. Unieker kan het niet.

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. We leggen onze ideeën graag naast die van jou.

Bertil Rebel, Gemeente Barneveld: "De Elstar Catering dacht maximaal met ons mee."

Tijdens het jaarcongres van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) was de gemeente Barneveld gastgemeente. De receptie en het feestelijke avondprogramma werden op Landgoed Schaffelaar georganiseerd.

Lees verder

Familie Waaijenberg: “Ze zetten altijd één stap verder”

Toen de familie Waaijenberg nadacht over een geschikte locatie om hun 25-jarig huwelijk te vieren, dachten ze direct aan de bouwkavel in Barneveld waar ze binnenkort hun nieuwe huis hopen te bouwen. En om op die bijzondere, maar kale plek familie en vrienden feestelijk te ontvangen, dachten ze direct aan De Elstar Catering.

Lees verder

Catering in de achtertuin

1 lange tafel, 5-gangen diner, 85 gasten, Doen we gewoon!

"We grijpen nooit mis"

Feesten en vergaderarrangementen, borrels en lunches: het snel groeiende SkyLift besteedt de verzorging ervan graag uit aan De Elstar Catering.

Lees meer

“Dankzij De Elstar Catering kunnen we een goede gastheer zijn”

Al 25 jaar lang vervult De Elstar Catering die glansrol tijdens het ballonnenevenement.

Lees verder