Een bedrijfsevent organiseren en tegelijk de kosten in de hand houden. Dat is een ideale combinatie. De Elstar Catering realiseert die door je bedrijfspand aan te kleden als eventlocatie. Het zal je verrassen wat de mogelijkheden zijn. Mooier kun je je klanten of medewerkers niet ontvangen.

Je kunt kiezen uit alles, daar komt het eigenlijk op neer. Onze klanten kunnen erover meepraten. Een autobedrijf onthaalde zijn gasten aan de bruggen, die door ons waren omgetoverd tot sfeervolle statafels. Een productiebedrijf bood haar jubilaris een feest aan in de hal waar hij al tientallen jaren zijn werk deed. We kunnen het bedrijfspand onherkenbaar omtoveren tot feestlocatie, of juist als herkenbare context gebruiken voor het event. Wat je ook wilt, we maken er altijd een geslaagd event van. En niet onbelangrijk: een event op bedrijfslocatie biedt je aanzienlijke fiscale voordelen, door de Werkkostenregeling (WKR).

Heb je plannen voor een bedrijfsevent? Laat het ons weten. We komen graag je bedrijfspand bekijken om ons te laten inspireren.

Berkhof: “Ruim 800 tevreden medewerkers, vrienden en relaties”

“De Elstar kan een feest van deze omvang moeiteloos aan”

Lees verder

Van de Beek kabels en leidingen: “Net zo nuchter als wij”

“Onze bedrijfshal en het buitenterrein werden omgetoverd tot een mooie feestlocatie”, legt Arie van de Beek junior uit. “Van tapijttegels en planten tot decoratiewanden, van foodstands tot een centrale bar: zo hadden we ons bedrijf nog nooit gezien.

Lees verder

Relatiedag voor VanDrie Group

"Toen we na 2 dagen opbouwen met eigen ogen zagen wat er van een fabriekshal gemaakt kan worden waren we helemaal enthousiast!"

Open Dagen voor Vlastuin Group Kesteren

"Alles was perfect geregeld"

Opening fabriek Maasbracht De Heus Voeders

“Vanaf de eerste gesprekken tot en met de afsluiting van deze opening, aan alles was gedacht. Een veiligheidsplan ten behoeve van de rondleidingen door de fabriek, verkeersplan opstellen? Je kunt het gerust aan De Elstar Catering overlaten.”

Vijftigjarig bestaan van Joop van Zanten Staalservice

“Ze hebben werkelijk alles uit de kast getrokken om het de ruim 500 bezoekers van onze open dag naar de zin te maken.”

Lees verder