Terug naar overzicht

Van de Beek kabels en leidingen: “Net zo nuchter als wij”

In Neerijnen en ver daarbuiten staat Van de Beek bekend als een betrouwbaar familiebedrijf in ondergrondse infrastructuur: kabels en leidingen. En dat al 40 jaar. Om dit jubileum te vieren, schakelde Van de Beek De Elstar in. Daar hadden ze bij de opening van het nieuwe bedrijfspand in 2011 goede ervaringen mee.   

“We kenden De Elstar al, omdat ze ons in 2011 hielpen met de feestelijke opening van ons nieuwe bedrijfspand”, zegt Arie van de Beek junior, die samen met zijn broer Herman de directie vormt. Hun vader Arie senior legde in 1977 het fundament van het familiebedrijf met eerst bovengronds en later ondergronds kabel- en leidingwerk. Met zo’n 35 medewerkers in dienst zorgt Van de Beek nu voor verbindingen onder wegen, rivieren, bomen en gebouwen. Van het advies en ontwerp tot de aanleg en montage. Arie junior: “Op onze jubileumdag, 8 september, zijn we eerst met al onze medewerkers op pad geweest. ’s Avonds stonden we met z’n allen klaar om meer dan 200 relaties te ontvangen.”

Iedereen een gastvrije ontvangst
“De Elstar had onze bedrijfshal en het buitenterrein ondertussen omgetoverd tot een mooie feestlocatie”, legt Arie junior uit. “Van tapijttegels en planten tot decoratiewanden, van foodstands tot  een centrale bar: zo hadden we ons bedrijf nog nooit gezien. Fantastisch om al onze relaties op die manier te ontvangen. En ze kwamen in grote aantallen! Dat is het fijne van De Elstar: ze helpen ons niet alleen met de aankleding of de catering, maar adviseren ook over bijvoorbeeld het parkeren en hoe en wanneer we het beste iedereen konden uitnodigen. Je weet van tevoren dat je op zo’n avond niet de illusie moet hebben dat je iets kunt regelen. Daarvoor ben je veel te druk met iedereen spreken. Bij De Elstar kun je blind vertrouwen op de organisatie. Weet je zeker dat iedereen een gastvrije ontvangst krijgt.”

“Doen we gewoon, zeggen ze bij De Elstar. En dat is ook zo!”

Mooi visitekaartje
Met live cooking zorgde De Elstar Catering voor allerlei kleine gerechtjes met vlees, vis of vegetarisch. Arie junior: “Met de aankleding en de catering zorgde De Elstar voor een heel ongedwongen sfeer. Zo gezellig dat mensen die even kwamen kijken, toch langer bleven.” Met het feest op vrijdag was het jubileum nog niet ten einde. De dag erna ontving Van Beek bijna 500 mensen op hun open dag. Terwijl De Elstar de gasten verwende met snacks, lieten medewerkers van Van de Beek de bezoekers buiten zien wat ze waard waren met demonstraties van boringen en het leggen van kabels. Kinderen vermaakten zich op het springkussen en gingen zelf aan de slag met een minigraver. “Ook die dag verliep perfect”, zegt Arie junior. “‘Doen we gewoon’, zeggen ze bij De Elstar. En dat is ook zo! Ze zijn net zo nuchter als wij en regelen alles, zodat je er geen omkijken naar hebt. Samen hebben we een mooi visitekaartje afgegeven aan honderden gasten.”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006