Terug naar overzicht

Berkhof: “Ruim 800 tevreden medewerkers, vrienden en relaties”

Voor de zes broers Berkhof  was 22 september een bijzondere dag. Het was 50 jaar geleden dat hun vader het bedrijf begon. Op die jubileumdag namen drie broers afscheid en droegen ze de bedrijfsvoering over aan de andere drie. Van dat moment maakte De Elstar Catering voor ruim 800 genodigden een meer dan bijzondere dag en avond.

“We kenden De Elstar al wel van naam”, vertelt Harry Berkhof, die samen met zijn broers Henk en Willem de dagelijkse leiding heeft bij het transport- en aannemersbedrijf. “We kwamen in de omgeving regelmatig op feestjes en bijeenkomsten waarvoor zij de catering deden. En dat was altijd erg goed geregeld. Toen wij nadachten over onze jubileumdag, zijn we dus ook snel met De Elstar om tafel gegaan.” Lachend: “Waarbij ook nog bleek dat eigenaar Richard en ik bij elkaar in de klas hebben gezeten.”

Oud-minister van Landbouw
Na een ochtend en middag met alle medewerkers ontving Berkhof ruim 800 gasten op het eigen terrein. Twee grote gele graafmachines vormden voor iedereen een ereboog met hun bakken hoog in de lucht. Harry Berkhof: “Onze bedrijfshal van 1.000 vierkante meter was door De Elstar veranderd in een prachtige feestlocatie. Tapijt, wandbekleding, verlichting, meubilair, een bar, bloemen, struiken en bomen: echt een metamorfose! Op een podium deden we het officiële gedeelte met speeches van het personeel, de familie, de branchevereniging en de gemeente. Ons bedrijf kreeg van iedereen zo veel pluimen, dat ik moeite moest doen om niet even naast mijn schoenen te gaan lopen! Oud-minister van Landbouw Cees Veerman sloot af met mooie woorden over hoe familiebedrijven bijna van nature duurzame relaties onderhouden en duurzame keuzes maken.”

“De Elstar kan een feest van deze omvang moeiteloos aan”

Het beste verhaal
“We wilden op deze dag onze gasten royaal voorzien van een hapje en drankje”, vertelt Harry verder. “En dus zorgde De Elstar voor allerlei luxe, warme gerechtjes. Natuurlijk was er een goed bevoorrade bar en het ijs viel ook bij iedereen prima in de smaak. Zelfs met deze grote aantallen kwam iedereen aan zijn trekken zonder lang te wachten. Terwijl we zelf van tevoren niet goed konden inschatten hoeveel mensen we mochten ontvangen. Mooi om ruim 800 medewerkers, vrienden en relaties zo tevreden te zien, van de middag tot middernacht. De Elstar kan een feest van deze omvang moeiteloos aan. Alle broers zijn blij dat we voor deze cateraar hebben gekozen. We hadden natuurlijk ook elders een voorstel en offerte gevraagd, maar De Elstar kwam eigenlijk meteen met het beste verhaal voor het complete plaatje. Dat ze ons vertrouwen verdienen hebben ze op die mooie jubileumdag wel bewezen.”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006