Terug naar overzicht

Joop van Zanten Staalservice viert twee dagen feest

Het vijftigjarig bestaan van Joop van Zanten Staalservice ging niet onopgemerkt aan relaties, medewerkers en hun gezinnen voorbij. Begin september van dit jaar stond de bedrijfshal in Veenendaal maar liefst twee dagen in het teken van het gouden jubileum.

Het bedrijf dat in 1966 in een kolenloods begon, is uitgegroeid tot een modern, 9000 m² tellend verwerkingsbedrijf van staalplaat, gevestigd op bedrijventerrein De Batterijen in Veenendaal. Een gedeelte van de bedrijfshal was voor deze dagen omgetoverd tot feestplein om het jubileum te vieren. Dit gebeurde in samenwerking met De Elstar Catering. Via via hadden ze bij Joop van Zanten Staalservice van De Elstar Catering gehoord en zodoende was het contact snel gelegd.

Op rolletjes

“De plannen voor het jubileum hadden we deels al samen met een organisatiebureau uitgewerkt,” vertelt Ria van Zanten. “Passend bij ons thema ‘Van kolen naar staal’, zouden we op vrijdagmiddag in de bedrijfshal allerlei foodtrucks opstellen, waar onze zakenrelaties uiteenlopende hapjes vers van het vuur konden nuttigen. ’s Avonds zou in dezelfde hal een feestavond voor onze medewerkers volgen, met de dag erop een open dag voor familie, vrienden en omwonenden”. De Elstar Catering was er verantwoordelijk voor dat alles goed op elkaar aansloot en dat de coördinatie van de verschillende partijen goed verliep. Zo verzorgde De Elstar Catering de aankleding rond de foodtrucks met meubilair, goed passend bij het feestthema, zoals tafels gemaakt van oude olievaten en een grote bar van stoer steigerhout. Ria: “Deze aanvulling maakte het plaatje dat we voor ogen hadden compleet.”

Perfecte sfeer

Na een bijzonder geslaagde middag voor de zakenrelaties – “Ze hebben het er nu nog over!” – vertrokken de foodtrucks. De bedrijfshal werd vervolgens omgebouwd naar een kleinere, sfeervolle setting voor het personeelsfeest ’s avonds. “Hierover hadden wij aanvankelijk onze twijfels”, zegt Ria, “of we in staat zouden zijn om er een gezellige ruimte van te maken voor de feestavond, maar dat is wonderwel goed gelukt, mede door de tips van Richard, de eigenaar van De Elstar Catering. Het klopte helemaal zo: de sfeer was perfect en het buffet met allemaal lekkere kleine hapjes heerlijk!”

“Er was ook aan een compleet slecht-weer scenario gedacht, maar dat kon gelukkig in de kast blijven.”

Alles uit de kast

Terwijl de feestgangers de volgende ochtend konden uitslapen, waren medewerkers van De Elstar Catering al om half acht op het terrein van Joop van Zanten Staalservice aanwezig om de open dag voor te bereiden. Ria: “Ze hebben werkelijk alles uit de kast getrokken om het de ruim 500 bezoekers van onze open dag naar de zin te maken. Zo stonden er onder andere een frietkraam, een ijscokar en een hamburgerkraam, maar ook aan een springkussen voor de kinderen was gedacht!” Er was door De Elstar Catering zelfs rekening gehouden met een compleet slecht-weer scenario. “Maar dat kon gelukkig in de kast blijven! Dankzij het goede weer en vooral de inzet en service van De Elstar Catering, kijken wij terug op een zeer geslaagde viering van ons gouden jubileum.”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006