Terug naar overzicht

Middelkoop Culemborg: “Deskundig verrassen, ook met catering”

Woensdag 22 mei tot en met zaterdag 25 mei 2019 stond in het teken van de heropening van Middelkoop Culemborg. Wat ze bij Middelkoop het liefste doen: hun klanten deskundig verrassen. Niet vreemd daarom dat de catering tijdens de feestweek ook die smaak moest hebben. “De Elstar denkt goed mee om een uniek evenement neer te zetten wat past bij de cultuur en uitstraling van het bedrijf.”

De afgelopen jaren kent Middelkoop een gestage groei. Zowel wat betreft klanten en personeel alsook bekendheid en oppervlakte. Directeur Hans Middelkoop: “We willen oplossingen blijven bieden die passen bij de situatie, smaak en budget van de klant. Ook was het de wens om vanuit een centrale entree alle afdelingen te kunnen bereiken en meer in evenwicht met elkaar te brengen. Daarnaast was er de behoefte aan meer kantoorruimte en een uitbreiding van de kantine. Deze zaken maakten een stuk nieuwbouw alsook een grondige verbouwing wenselijk én noodzakelijk. 22 mei is de vernieuwde showroom officieel heropend, waarbij we ook weer een beroep deden op De Elstar.”

Meerdere dagen feest. Wie kwamen er allemaal?
De feestweek is heel bewust uitgesmeerd over meerdere dagen. Jaco den Besten, Marketing & Communicatie Manager bij Middelkoop: “Woensdag 22 mei 2019 hebben we familie, kennissen, vrienden, leveranciers, monteurs, bouwpartners en personeel uitgenodigd. Donderdag kwamen onze projectpartners langs, zoals makelaars, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, aannemers en adviesbureaus. Vrijdag en zaterdag waren gemarkeerd als open dagen, waarbij doorlopend klanten, familieleden van personeel en overige zakelijke relaties en bekenden een bezoek brachten. Tijdens deze dagen was De Elstar present, niet voor het eerst overigens.”

“Een goede voorbereiding is het halve werk. En de praktische uitvoering laat zeker niet te wensen over”

Vertel eens, niet voor het eerst?
“De Elstar heeft al eerder de catering verzorgd. Dat was bij de heropening in 2002 en het evenement rondom het 80-jarig bestaan van ons bedrijf. Een groot voordeel is dat De Elstar echt kan ontzorgen. Met hun ruime ervaring zijn ze een prettige sparringpartner; meedenken om iets unieks neer te zetten, passend bij onze bedrijfscultuur en -uitstraling. Ook tijdens deze feestweek heeft De Elstar Catering een prima prestatie geleverd. Het loopt alle dagen goed en vlot, waarbij de leidinggevende, Bastiaan, de organisatie goed in de vingers heeft. We hebben prettig samengewerkt, waarbij geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. En de praktische uitvoering laat zeker niet te wensen over”, aldus Jaco.

Onbezorgd genieten!
Middelkoop Culemborg heeft in het pand een looproute uitgestippeld. Zodoende komen de gasten langs alle keukens, badkamers, vloeren en kasten. Onderweg zijn er op diverse belangrijke en praktische plekken cateringspunten gerealiseerd. Jaco: “Die punten zijn stuk voor stuk stijlvol ingericht. Denk aan een tafel met een assortiment kaas en bijpassende wijnen, een viskar met zalm of een broodje procureur wat gepresenteerd werd bij een prachtige keuken. De Elstar Catering heeft onze verwachting meer dan waar gemaakt.” Ook buiten, op het gezellige plein / terras genieten de gasten onbezorgd van lekkere versnaperingen en diverse dranken. “Een aantal elementen springen er daarbij uit; de carbeceu, de fruit juicer en de brandweerauto met bakplaat. Met de fruit juicer kunnen de gasten, met diverse ingrediënten, naar wens een sapje samenstellen. Een mooie koppeling naar onze producten, die samen met een adviseur, naar de stijl en wens van de klant worden samengesteld. Een goede voorbereiding, het meedenken en ontzorgen, het snelle schakelen en de goede communicatie zijn ingrediënten die ons een heel tevreden klant maken.”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006