Terug naar overzicht

Bedrijfsevents, personeelsfeesten en borrels altijd een succes bij SkyLift

Feesten en vergaderarrangementen, borrels en lunches: het snel groeiende SkyLift besteedt de verzorging ervan graag uit aan De Elstar Catering. “We grijpen nooit mis. De Elstar Catering staat altijd klaar.”

SkyLift renoveert en onderhoudt liften in heel Nederland. Het bedrijf telt 180 medewerkers, waarvan 120 dagelijks op pad zijn, vertelt Jacqueline Boonzaaijer van het Barneveldse bedrijf. “SkyLift onderscheidt zich doordat we voor elk liftmerk de juiste onderdelen en kennis in huis hebben. We zijn altijd in de buurt en staan 24/7 klaar met onze services.”

De Elstar Catering is vaste partner voor SkyLift. “Tijdens de maandelijkse vergadering en trainingen van de monteurs is er natuurlijk een hapje en drankje nodig. Dat laten we graag door De Elstar Catering verzorgen. Maar ook op personeelsfeesten, als we een haringparty houden voor klanten, een nieuwjaarsborrel of een leveranciersborrel: De Elstar Catering verzorgt het allemaal.”

“We grijpen nooit mis. Dat is de beste manier om samen te vatten hoe prettig werken met De Elstar Catering is.”

Flexibliteit en het vermogen om snel te schakelen zijn de kracht van SkyLift. “Die sterke punten herkennen we ook bij De Elstar Catering. Soms bel ik om half twaalf, omdat er onverwacht om half een bezoek komt voor de directie. Stipt op tijd staat de lunch klaar. We grijpen nooit mis.”

Het prettige is bovendien dat De Elstar Catering meedenkt en met leuke ideeën komt, vindt Boonzaaijer. “Vorig jaar hebben een kookworkshop gedaan bij De Elstar in het pand, ter gelegenheid van een kick-off. We hebben er met vijfenzestig mensen van genoten. En natuurlijk willen we elk jaar iets anders, met het personeelsfeest. De Elstar komt altijd met een leuk alternatief. Het is een partner waar we goed mee kunnen sparren en altijd op kunnen rekenen. We grijpen nooit mis. Dat is de beste manier om samen te vatten hoe prettig werken met De Elstar Catering is.”

 

sky_lift_logo

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006