Terug naar overzicht

Vierdaags evenement in goede handen bij De Elstar Catering

Tientallen ballonnen stijgen jaarlijks op in Barneveld, tijdens het befaamde Ballonfiësta. Op het evenement komen honderden sponsoren, hun gasten en duizenden bezoekers af. “Ze moeten zich welkom voelen en na afloop zeggen: dát was tof en goed geregeld.”

Bestuursvoorzitter Jack de Jong van Stichting Internationale Ballonfiësta Barneveld vindt het elke keer weer jammer als het evenement voorbij is. “Maar”, glimlacht hij, “eigenlijk is het nooit voorbij. Op de zaterdagavond dat het Ballonfiësta afloopt, zijn we alweer de special shapes¸ de ballonnen met speciale vormen, voor de volgende editie aan het afspreken.”

Gastheerschap
Inmiddels is de 35ste editie van het Barneveldse evenement in zicht. Dat het Ballonfiësta nog altijd gewild en gewaardeerd is, is volgens De Jong te danken aan het gastheerschap van de organisatie. “We willen onze sponsoren, hun gasten en de bezoekers een leuk en verrassend evenement bieden. Daarom zijn we altijd op zoek naar afwisseling en dynamiek in het programma. Bovendien leggen we onze sponsoren en hun gasten graag in de watten. Ze moeten zich welkom voelen en na afloop zeggen: dat was tof en goed geregeld. Dankzij De Elstar Catering kunnen we zo’n goede gastheer zijn.”

“Stichting Internationale Ballonfiësta Barneveld: “Dankzij De Elstar Catering kunnen we een goede gastheer zijn”

Flexibel
Al 25 jaar lang vervult De Elstar Catering die glansrol tijdens het ballonnenevenement. “Dat doen ze met een sterke betrokkenheid. Het is voor hen niet een kwestie van een tent met koeling en wat tafels neerzetten. Nee, al in de vroege voorbereiding denken ze mee. Ook over zaken als energie en afval bijvoorbeeld.”
De flexibiliteit van De Elstar Catering valt De Jong regelmatig op. “Zoals je kunt verwachten bij een evenement, hebben wij ook weleens te maken met onvoorziene zaken. Dat kan bijvoorbeeld een speciale gast zijn die we niet verwachten, maar toch komt. Zoiets is geen enkel probleem. De dienstverlening van De Elstar Catering is werkelijk optimaal.”

Spectaculair
De 35ste editie wordt een jubileumeditie met spectaculaire hoogtepunten, belooft De Jong. “Wát er gaat gebeuren kan ik nog niet zeggen. We zijn volop met de voorbereidingen bezig. Maar vanzelfsprekend gaan we er met De Elstar Catering als gastheer een onvergetelijk Ballonfiësta van maken.”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006