Terug naar overzicht

Bertil Rebel, Gemeente Barneveld: De Elstar Catering organiseerde een culinaire reis

Tijdens het jaarcongres van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) was de gemeente Barneveld gastgemeente. Het verenigingscongres vond plaats in de Midden Nederland Hallen, terwijl de receptie en het feestelijke avondprogramma op Landgoed Schaffelaar waren georganiseerd. Op de Koeweide kregen zowel de receptiegasten als de gasten voor het avondprogramma een grote diversiteit aan culinaire gerechten gepresenteerd: een Food Valley Festival!

“Na het inhoudelijke programma in de Midden Nederland Hallen vertrokken we met zo’n 2500 burgemeesters, wethouders, gemeentesecretarissen, raadsleden en griffiers naar Landgoed Schaffelaar. Ook vertegenwoordigers van diverse maatschappelijke organisaties, provincies en het Rijk waren hierbij aanwezig. Op de Koeweide, omringt door het Schaffelaarsebos had De Elstar Catering een immense en fantastische stretchtent geplaatst waar we met elkaar konden genieten van eten en drinken. De perfecte combinatie qua sfeerbeleving in het bos, de faciliteiten en uiteraard de zorg voor de inwendige mens maakte dat we met veel genoegen terugkijken op dit mooie evenement.”

“De Elstar dacht maximaal met ons mee”

Culinaire reis
Een inspirerende culinaire reis met veel regionale producten volgde… “Om in het thema te blijven begonnen we onze maaltijd met een ‘leeg bord’, maar we zagen het menu stap voor stap tot stand komen. De bezoekers hadden de keuze uit acht voorgerechten en acht vlees- en visgerechten. De vleesvrije gerechten werden ter plaatse bereid. Het geheel was af met proeverijen van verschillende kwaliteitswijnen.”
Ook over de presentatie van het geheel is Bertil erg tevreden: “De Elstar dacht maximaal met ons mee en wist alle onderdelen op verrassende wijze te presenteren. Onze gasten kregen zo ook een goed beeld van wat Barneveld op culinair gebied in huis heeft. Op de avond zélf – toen noodweer dreigde en programmaonderdelen anders moesten worden georganiseerd – bleek de uitermate professionaliteit en flexibiliteit van De Elstar Catering en van de bij dit event betrokken andere ondernemers.”

Positieve ervaring
De Elstar Catering stond bij de Gemeente Barneveld als bekend als een betrokken cateraar die optimaal meedenkt en er altijd voor zorgt dat gasten zich welkom voelen, in dit geval op het Food Festival. “En dat hebben ze opnieuw op geweldige wijze waargemaakt. Zowel tijdens de receptie met 2500 gasten als tijdens het avondprogramma waar 1800 genodigden waren. Onze ervaringen als gemeente met De Elstar Catering zijn buitengewoon positief. Er heerste verbazing onder de gasten dat een dorp als Barneveld dit op deze unieke locatie heeft gerealiseerd met een niet te evenaren entourage en goed verzorgde catering.”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006