Terug naar overzicht

Van Ginkel Keukens: “De mensen van De Elstar overtreffen zichzelf elke keer”

Je verkoopt geen keukens aan mensen die toevallig langs je zaak rijden. Daarom laat Van Ginkel Keukens zich regelmatig van zijn beste kant zien. Zo ook tijdens het 60-jarig jubileum, dat ze vierden met een culinair festival voor klanten en een feest voor vrienden, familie en relaties. Allebei even onvergetelijk.

“We wilden ons 60-jarig bestaan echt glans geven”, zegt directeur John van Ginkel. “Daarom organiseerden we met de hulp van De Elstar begin november een culinair woonfestival. Het werd een happening met noviteiten van bekende merken als Siemens, Miele en Bosch, kookdemonstraties in de mooiste keukens en natuurlijk een klinkende jubileumkorting. De Elstar zorgde voor de hele festivalinrichting én het culinaire deel: van een koffiebar tot  een wijnproeverij en van een grote barbecue tot  koekjes bakken voor kinderen. In twee dagen kwamen er zo’n 3.000 mensen op af!”

Verbluffende lasershow

“De Elstar had alles onder controle,” vertelt John tevreden. “De gemeentelijke vergunning om de straat af te zetten, parkeerplekken, bewegwijzering, krachtstroom voor alle apparatuur: wij konden ons volledig richten op de bezoekers. We weten uit het verleden dat een dergelijk spektakel werkt. Van zo’n open dag plukken we nog lang de vruchten.” Twee weken later pakte van Ginkel uit met het jubileumfeest voor zo’n 400 vrienden, familieleden en relaties. “Op het terrein van onze overburen bouwde De Elstar een fantastisch luxe feesttent als decor voor een avond vol entertainment en culinaire verrassingen. Echt verbluffend was de lasershow, waarin alle hoogtepunten uit 60 jaar door de hele feesttent flitsen op het aanstekelijke ritme van een paar percussionisten: iedereen keek ademloos toe.”

“De mensen van De Elstar overtreffen zichzelf elke keer”

Alle hapjes voorproeven
“Met hun swingende soul kregen de drie dames van Big, Black & Beautiful daarna iedereen in beweging”, vervolgt John enthousiast. “En ondertussen gingen allerlei hapjes rond, van broodjes zalm tot sateetjes en bitterballen. Ook typisch De Elstar: Richard kwam weken ervoor al bij ons op kantoor om al die hapjes te laten voorproeven. Zelfs met alternatieven voor mijn dochter die geen gluten mag. En tijdens het feest hadden we echt nergens omkijken naar. De mensen van De Elstar overtreffen zichzelf elke keer weer. Die avond trad ook Ernst Daniël Smid nog op. Voor mij heel bijzonder, omdat hij zich inzet voor kankerbestrijding. Onze familie draagt in dat licht het hospice in Barneveld een warm hart toe. Daarom vroegen we onze gasten daar een bijdrage voor in plaats van bloemen en cadeaus. Dat leverde duizenden euro’s op voor het hospice. Al die elementen samen maakten het jubileumfeest onvergetelijk en dat kon niet zonder de goede ideeën, de strakke voorbereiding en de vlekkeloze uitvoering van De Elstar.”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006