Terug naar overzicht

Van Ravenhorst carrosseriebouw: “Al 21 jaar blij met De Elstar”

Er zijn maar weinig bedrijven die een eeuw kunnen terugkijken. In Barneveld vierde carrosseriebouwer Van Ravenhorst trots zijn honderdjarig bestaan met een open dag die 1.200 bevriende bezoekers trok. Natuurlijk met de vertrouwde hulp van overbuurman De Elstar Catering.  

Een eeuwfeest vraagt om een meer dan bijzondere aanpak van zo’n open dag. Marijke van Harskamp, manager van Van Ravenhorst: “We wilden met het hele bedrijf onze klanten, relaties, familieleden, vrienden en kennissen op een feestelijke manier laten zien waar Van Ravenhorst voor stond en staat. Samen die honderd jaar vieren op ons eigen terrein.” En dus werden gasten via een lange rode loper ontvangen tussen allerlei glimmende vrachtwagencombinaties: de paradepaardjes van Van Ravenhorst. Die rode loper leidde naar de productiehallen, waar medewerkers en een film de bezoekers trakteerden op de geheimen van de carrosseriebouw. “In de kantine hadden we tientallen schaalmodellen van trucks opgesteld. Die miniaturen maakten van mannen jongens en van kinderen truckers”, vertelt Van Harskamp. Op het binnenterrein had De Elstar een gezellig horecaplein gemaakt. “Met vlonders, een enorm zeildoek hangend aan een grote vrachtwagenkraan, bloembakken, kraampjes en steigerhouten zitjes werd dit het bruisende hart van onze jubileumdag.”

Blind vertrouwen
“De Elstar had een verrassende culinaire vertaling gemaakt van ons bedrijf”, gaat Van Harskamp verder. “Wij bouwen allerlei soorten trailers, vooral voor veevervoer. Transportoplossingen voor kippen, koeien en varkens bijvoorbeeld. Die stonden dus ook op het menu. Kiphapjes, hamburgers, broodjes pulled porc: allemaal vers bereid vanuit eetkraampjes en foodtrucks. Zelf ijs tappen, puntzakjes friet, een gezellige bar: het was er allemaal. Hoeveel gasten we precies zouden ontvangen, wisten we niet. De Elstar speelt het dan toch klaar om alles goed in te schatten, zodat niemand op een hapje of drankje hoefde te wachten. Op De Elstar Catering kunnen we blind vertrouwen. Dat weten we omdat we ze al 21 jaar regelmatig inschakelen. Voor maaltijden als onze mensen overwerken, voor zakendiners en zelfs bij ons thuis toen mijn man en ik allebei 50 werden.” Lachend: “Dit is dus het tweede eeuwfeest waarbij we op De Elstar vertrouwen!”

“Van hapjes tot aankleding: ze voelen elke keer precies aan wat we bedoelen.”

Aan een half woord genoeg
“We zijn dus al 21 jaar blij met De Elstar. Van hapjes tot aankleding: ze voelen elke keer precies aan wat we bedoelen. Alle mensen van De Elstar hebben aan een half woord genoeg en scheppen er zichtbaar plezier in om het iedereen naar de zin te maken. Of het nu gaat om een diner voor tien of een feest voor 1.200 mensen, ze zorgen dat iedereen hun gastvrijheid voelt. En dat merken wij weer aan de enthousiaste reacties van iedereen die het mogelijk maakt dat we al honderd jaar bestaan. Dat is ontzettend veel waard.”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006