Terug naar overzicht

Van Delen: “De Elstar is heel precies, net als wij”

Een opening van een prachtig nieuw kantoorpand vier je bij dat pand, dacht Van Delen uit Barneveld. En als het bedrijf dan ook nog 20 jaar bestaat, pak je groots uit: spraakmakend. De Elstar Catering kwam aan boord om ruim 500 gasten een bijzondere middag en avond te serveren. En dat werd het.

“Wij zijn”, geeft Alida van Delen, mede-eigenaar van het bedrijf, toe, “in ons werk en daarbuiten heel kritisch en precies. Daarom gingen we graag met De Elstar Catering in zee. Zij komen ook uit Barneveld, ze zijn klant bij ons en wij kennen ze als een partij die goed en kundig is en net als wij altijd streeft naar perfectie. Bij de opening van ons nieuwe pand en ons jubileum wilden wij het bedrijf natuurlijk van zijn beste kant laten zien: het voor iedereen onvergetelijk maken.”

Statafels van laadpalen

“Ons parkeerterrein kenden wij niet terug,” glundert Alida. “Daar had de Elstar een op alle centimeters passend luxe tentconstructie gebouwd, die met vloertegels, inrichting en verlichting een mooi verlengstuk van ons nieuwe pand was. Compleet met toiletblokken, bars, open keukens en zitjes. Het fietsenhok, de bomen: ze bouwden geweldig om alles heen. Het was echt onvoorstelbaar. Ze waren zelfs zo slim om van de laadpalen voor elektrische auto’s statafels te maken. Vanaf vier uur in de middag ontvingen wij klanten, relaties en leveranciers, zo’n 550 in totaal. Na een rondleiding door het nieuwe gebouw en een toespraak van mijn man was het tijd voor het officiële openingsmoment, waarbij onze twee dochters een lint doorknipten onder luid applaus.”

“We kijken nu al uit naar ons volgende jubileum”


Tino Martin als sfeermaker
“Culinair kwam niemand iets te kort”, vertelt Alida enthousiast. “Er was een keur aan lekkers voor iedereen en alles zag er fantastisch uit. In één hoek stond een Spakenburgse visboer met onder meer verse paling, haring, kibbeling. In de andere een uitgebreide wijnbar met kleine proeverijtjes. De Elstar bereidde ter plekke ook hamburgertjes, vitello tonnato, sateetjes en varkenshaasmedaillons: alles viel in de smaak. Laat op de avond serveerden ze kleine snacks uit, precies op het moment dat je weer zin hebt in iets hartigs bij je borrel. Het verrassingsoptreden van Tino Martin was natuurlijk de sfeermaker. Veel van onze gasten bleven ook echt tot laat. Wij kijken met het hele bedrijf terug op een fantastische avond, die mede door de vertrouwde inzet van De Elstar zo bijzonder werd.” Lachend: “En we kijken nu al uit naar ons 25-jarig jubileum, want achterover leunen is niets voor ons!”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006