Terug naar overzicht

Alfa Accountants: “Wat ze schetsten maakten ze meer dan waar”

Van Boekhoudbureau tot een accountancy- en adviesorganisatie met 31 vestigingen en meer dan 900 medewerkers: dat is 75 jaar Alfa Accountants in een notendop. Om dat jubileum te vieren zocht het bedrijf in de buurt van Barneveld een geschikte locatie. De Elstar Catering overtuigde de directie om de Barneveldse vestiging van Alfa als decor te gebruiken.

“We hebben een aantal locaties bekeken, maar vonden niet wat we zochten”, zegt Alex van Vliet, directievoorzitter van Alfa Accountants. “En we dachten dat we het echt buiten de deur moesten zoeken, omdat vlakbij ons kantoor in Barneveld werd gebouwd aan de Harselaarstunnel. Elstar overtuigde ons ervan dat het wél kon. Ze schilderden een plaatje voor ons met een aantal grote tenten achter het pand en een inrichting met gezellige zitjes, statafels, een bar en foodkraampjes. Achteraf zijn we ontzettend blij met de beslissing om het hier te houden. Wat ze schetsten maakten ze op die zonnige donderdag in juni meer dan waar.” Het viel Alfa Accountants ook op dat De Elstar catering daarbij dacht aan alle details. Van Vliet: “Een EHBO-post, gemeentelijke vergunningen: daar hadden we zelf niet eens bij stilgestaan. De Elstar regelt het allemaal vanuit een heerlijke vanzelfsprekendheid. ”

Verleidelijke proeverij
“Over de bouwactiviteiten vlakbij maakten we ons meteen geen zorgen meer”, gaat Van Vliet verder. “Ik heb op de dag zelf nog aan Richard van De Elstar gevraagd op ze aan bewegwijzering hadden gedacht, want ik houd graag de controle. Maar het antwoord was duidelijk: hij zei met een grote lach op zijn gezicht dat alle borden al lang stonden. Voor mij weer de bevestiging dat we alles met een gerust hart aan ze konden overlaten en dat wij ons op onze gasten konden richten. We ontvingen die dag tussen vijf uur ’s middags en na tienen ’s avonds meer dan 300 klanten. Allemaal even enthousiast. De Elstar had overal een verleidelijke proeverij van gemaakt: er waren mooi opgemaakte kleine bordjes met asperges, met biefstukjes, met kip en er waren allerlei soorten kaas en wijn te proeven. De kwaliteit én de vorm van de catering vielen bij iedereen heel erg in de smaak. Het concept maakte de sfeer ook heel informeel: precies wat we wilden.”

“Dat al onze gasten langer bleven en iedereen met elkaar in gesprek raakte, zegt genoeg.”

Gouden prestatie
“Die ongedwongen sfeer paste goed bij het verhaal van Maarten van der Weijden, de Olympische openwaterzwemmer die we als spreker hadden uitgenodigd. Die heeft hier in Barneveld vroeger veel gezwommen. Zijn smakelijke levenslessen over tegenslagen overwinnen, doorzetten en succesvol samenwerken was voer voor levendige discussies: heel mooi om te zien. Dat al onze gasten langer bleven en iedereen met elkaar in gesprek raakte, zegt genoeg. Ons 75-jarig jubileum zien we bij Alfa ook als een gouden prestatie. En de fijne samenwerking met De Elstar Catering heeft ons heel goed geholpen om dat succes op een onvergetelijke manier te vieren.”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006