Terug naar overzicht

BIK en JOS Barneveld: “Tot in de puntjes verzorgd”

BIK en JOS: in Barneveld zijn die afkortingen een begrip. De Barneveldse Industriële Kring en de Jonge Ondernemers Sociëteit bewijzen de enorme ondernemerszin van het Gelderse dorp. Voor hun traditionele nieuwjaarsreceptie kozen BIK en JOS voor de culinaire kracht van een ander begrip uit Barneveld: De Elstar Catering. Bijna 200 gasten genoten ervan.

“Barneveld is een broedkamer van innovatie, vooral in de maakindustrie”, meent Heleen Kleijer, die het secretariaat van BIK beheert. “Samen met de JOS vertegenwoordigen we een heel breed scala aan bedrijven. Bij onze bijeenkomsten merk je echt dat Barneveld zindert van ondernemerszin. We gaan met onze leden regelmatig bij elkaar kijken en dan is iedereen steeds verrast en verbaasd welke wereld er achter bedrijven schuilgaat. Daarom houden we de nieuwjaarsreceptie ook altijd bij één van onze leden. Dit jaar was dat Intratuin.”

Tussen bloemen en planten
In de Barneveldse vestiging van Intratuin, tussen de bloemen en planten, ontvingen BIK en JOS zo’n 190 gasten: leden en hun partners. Samen luidden ze het nieuwe jaar in. Heleen Kleijer: “Een hele mooie, grote opkomst en een leuke locatie! Voor deze receptie hadden we weer het beste uit Barneveld bij elkaar: bijzondere bieren en wijnen van Wijnwinkel Barneveld, een mooie selectie kazen van Zuivelhoeve Barneveld en natuurlijk de culinaire gastvrijheid van De Elstar Catering! We startten om 19.00 uur en iedereen kreeg meteen een warm welkom met een heerlijke kom wildbouillon. Daarna blikten de voorzitters van BIK en JOS kort terug en vooral vooruit op het nieuwe jaar. Want Barneveldse ondernemers zitten niet graag stil.”

“Knap om het zo goed te doen voor bijna 200 gasten”

Chocoladefontein, ijskar en vleeswieg
“De rest van de avond wilden we vooral dat alle ondernemers elkaar in een ontspannen sfeer konden ontmoeten”, vertelt Heleen. “Daar speelde De Elstar mooi op in door buiten de twee bars ook met drankjes rond te lopen en allerlei heerlijke hapjes uit te serveren. Zo kon iedereen lekker met elkaar in gesprek blijven, terwijl ze verwend werden. Echt verwend, want iedereen was dolenthousiast over de mooi opgemaakte bordjes met seizoensgerechtjes. Het was ook leuk om te zien dat ondernemers elkaar ontmoetten bij de chocoladefontein, waar ze samen fruitspiesjes in doopten. En bij de ijskar en de grote vleeswieg, die buiten boven een houtvuur hing. We hoorden niets dan lof over wat De Elstar ronddeelde. Het was tot in de puntjes verzorgd. Knap om het voor bijna 200 gasten zo goed te doen. En mooi dat we zo’n goede cateraar binnen de Barneveldse gelederen hebben!”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006