Terug naar overzicht

Onvergetelijk en culinair dealerspektakel bij Movexx

Movexx uit Veenendaal organiseert regelmatig dealerdagen, dagen die draaien om het verschaffen van informatie. Mark van Ravenswaaij, marketingmanager bij Movexx: “Dat concept was toe aan een opfrisbeurt, een versie dealerdagen 2.0 zeg maar. Na een gesprek met De Elstar Catering is het uitgegroeid tot een spektakel. Met letterlijke ei-openers!”

Movexx is een jong bedrijf wat elektrisch aangedreven elektrotrekkers bedenkt, ontwikkelt en fabriceert. De elektotrekkers worden ingezet om zware lasten met eenvoud te verplaatsen van A naar B, over heel de wereld. Mark: “U komt onze elektrotrekkers tegen in distributiecentrums, vliegvelden, ziekenhuizen en veel meer intralogistieke omgevingen. De kracht van een Movexx zit ‘em in de eenvoud van het gebruik en de ergonomische en efficiënte voordelen die het apparaat met zich meebrengt.”

“Die verwachting is waarheid geworden, echt gaaf!”

Een klik
Het vooruitstrevende bedrijf verkoopt wereldwijd haar elektrotrekkers, via een goedlopend dealernetwerk. Die dealers ontmoeten elkaar met enige regelmaat. “Tijdens die dealerdagen praten we hen bij over de ontwikkelingen en innovaties, nieuwe producten enzovoort. We wilden daar een nieuwe touch aan geven. Een A4’tje met wat ideeën van onze kant, waarna we een gesprek voerden met Richard van der Zande van De Elstar Catering. Dat was meteen een klik! Richard kwam met allerlei voorstellen, waardoor de dealerdagen een heel andere beleving zou worden. Die verwachting is waarheid geworden, echt gaaf!”, aldus de enthousiaste marketingmanager

Thema
Movexx werkte met een thema, “We Are Movexx”. Naast een inhoudelijk programma was er ook culinair van alles te beleven. Mark: “De Elstar Catering heeft alles tot in de puntjes geregeld. Voor ons zijn die dagen heel belangrijk, enthousiaste dealers zijn voor ons goud waard. Dan wil je je niet bezighouden met catering bijvoorbeeld. Dat was dus ook helemaal niet nodig, zowel onze gasten als wijzelf hebben enorm genoten. De catering was echt heel erg goed, met mooie en bijzondere gerechten. Vooral de zalmbonbon met het gepocheerde eitje erin was een ei-opener.” Doen we gewoon!

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006