Terug naar overzicht

Michel Smink: “De Elstar Catering is een no-nonsense partij en dat past bij ons!”

De Smink-bedrijven uit Nijkerk organiseerden onlangs een compleet feestweekend voor relaties en personeel plus aanhang. De Sminkbedrijven bestaan uit Smink Machines, Smink Infra, Zandink Zandhandel, Eeltink Zandwinning, Hartog Containers en Smink Vastgoed. Michel: “Van vrijdagmiddag tot zaterdagavond heeft de Elstar Catering circa 3.500 mensen van eten en drinken voorzien. Het was geweldig!”

Smink en De Elstar Catering zijn geen onbekenden van elkaar. “We hebben in het verleden vaker zaken met elkaar gedaan en dat is heel goed bevallen. Het was dan nu ook geen vraag of we De Elstar weer zouden benaderen met de vraag om een offerte te maken.”

Complete aankleding
Op vrijdag, tijdens de middag en avond, kwamen de relaties van de Smink-bedrijven. “Dit werd in onze hal gehouden die compleet is aangekleed door De Elstar. En dan moet je denken aan tapijttegels, pipe and drapedoek, bomen, planten en vanzelf de catering. Ook de stretchtent is door hen verzorgd. Deze hebben we overigens vanwege het mooie weer niet nodig gehad.”

Vers bereid
De open dag, die op zaterdag werd gehouden, is goed bezocht. Jong en oud kon genieten van hapjes en drankjes die ter plekke werden bereid. Van American cookies tot vers gebakken broodjes hamburger, pulled pork, zalm en beenham. “Kinderen genoten van ijsjes en suikerspinnen.”

“Op zaterdagavond hebben we voor ons personeel met aanhang een walking dinner georganiseerd. Je moet dan denken aan ongeveer 400 personen. Iedere keer kwam de bediening langs met allerlei kleine gerechtjes. Dit werd door onze gewaardeerde collega’s enorm gewaardeerd.”

No-nonsense partij
Michel kijkt tevreden terug op het feestweekend. “De sfeer was goed, mensen hebben het enorm leuk gehad en de catering was perfect geregeld. Voor De Elstar Catering lijkt het mij niet altijd eenvoudig om in te schatten hoeveel mensen er komen. Ook wij konden slechts een grove indicatie geven. Maar hun kracht ligt in het snel kunnen op- en afschalen. Daar neem ik echt m’n petje voor af! Daarbij is het een no-nonsense cateraar. Alles is verzorgd, maar niet over de top. Ook wordt er fatsoenlijk met eten omgesprongen. Iets waar wij als Smink-bedrijven ook voor staan. Goed is goed. En het was heel goed!”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006