Terug naar overzicht

Marinus en Gerriëtte Hardeman: “Wij hebben gekozen voor een exclusieve boerenbruiloft”

Een exclusieve bruiloft, dat was de wens van Marinus en Gerriëtte Hardeman die in september elkaar het ja-woord gaven. Gerriëtte: “Het hoeft van ons allemaal niet statig. We hebben echt bewust gekozen voor een losse en exclusieve bruiloft. En omdat we eerder een bruiloft hebben meegemaakt waarbij De Elstar Catering alles verzorgde besloten we contact op te nemen. “

In een gezellig gesprek waarbij het toen nog aanstaande bruidspaar hun wensen kenbaar maakte, werden ideeën geboren en ging het geheel meer en meer leven voor Marinus en Gerriëtte. “De ideeën waar Richard mee kwam spraken ons enorm aan. We wilden sowieso het feest bij Gerriëtte thuis vieren omdat zij op een boerderij is groot gebracht. Aan ruimte dus geen gebrek”, vertelt Marinus. 

”En de smaak? Verrukkelijk!”

Onweerstaanbare creaties
Het oog wil ook wat, dat is een veelgebruikte uitdrukking en zeer zeker ook van toepassing als het gaat om de presentatie van hapjes en gerechten. “Het diner begon met diverse amusehapjes, waaronder romige tomatensoep, geserveerd in een wijnglas. Overheerlijke zacht gegaarde zalmzijde en kiprollade waren absolute toppers. Verder was er een verse kipfilet van Hollandse kip, gemarineerde varkenshaasmedaillons en een visstoofpotje. Uiteraard ontbrak een luxe aardappelschotel met verschillende groenten niet. Als dessert kregen we vanille ijs met vers fruit geserveerd. Het geheel werd bereid op ‘de brandweerauto’ door enthousiaste koks wat door jong en oud met vermaak werd bekeken. En de smaak? Verrukkelijk!” Ook de tentopbouw en aankleding ervan werd door De Elstar Catering verzorgd.

Kwaliteit en ervaring
Van het begin tot het einde dacht De Elstar Catering actief met ons mee en woog alle mogelijkheden zorgvuldig met ons af. Waar nodig werden passende oplossingen bedacht waardoor we met het volste vertrouwen naar onze dag toeleefden. Daarbij is duidelijk te merken dat de medewerkers van De Elstar Catering voldoende ervaring hebben opgedaan als het gaat om het organiseren en realiseren van bruiloftsfeesten op unieke locaties. Wij bevelen De Elstar Catering dan ook zeker van harte bij anderen aan”, aldus de enthousiaste Marinus en Gerriëtte.

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006