Terug naar overzicht

MARIN enthousiast over uitstekend verzorgde bedrijfsfeesten

Een open dag voor duizenden bezoekers verzorgen terwijl niemand iets merkt van de verbouwing die nog niet af is. Een typisch staaltje van De Elstar Catering, vinden Ellen te Winkel en Esther Germanus van maritiem onderzoeksinstituut MARIN. “Er is nooit iets onmogelijk.”

MARIN is een onderzoeksinstituut voor de maritieme industrie, dat voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers werkt. Met behulp van testfaciliteiten en simulatoren geeft MARIN haar klanten advies, met als doel schepen en maritieme constructies schoner, veiliger en slimmer te maken.

Tien jaar partner

De Elstar Catering is al tien jaar de vaste partner van MARIN als het gaat om catering, vertellen Te Winkel en Germanus. “Bij MARIN vinden we onderling contact met collega’s belangrijk. Daarom hebben we meerdere keren per jaar bijeenkomsten met de bijna 400 collega’s, die verzorgt worden door De Elstar Catering: de kerstborrel, de nieuwjaarsreceptie en ons traditionele zomerfeest.”

Daarnaast organiseert MARIN regelmatig evenementen voor klanten en geïnteresseerde bezoekers. “Ieder jaar organiseren we in een van onze testfaciliteiten een zeilwedstrijd voor maritieme studenten, en om het jaar houden we hier een open dag waar we ruim 5000 bezoekers ontvangen. Natuurlijk qua catering weer in samenwerking met De Elstar.”

Ellen te Winkel en Esther Germanus: “Het voordeel is dat ze eigenlijk alles in huis hebben.”

Nooit onmogelijk

Sterkste punt van De Elstar voor MARIN is het meedenken. ”Bij onze vorige open dag was de nieuwbouw helaas niet afgerond en lag een deel van het terrein nog open. Toch heeft de bezoeker hier niets van gemerkt. Voor alles komt De Elstar Catering met een oplossing. En altijd weten ze weer iets lekkers te maken wat bij onze thema’s past. Het voordeel is dat ze eigenlijk alles in huis hebben. En als dat niet het geval is, kennen ze wel iemand die het heeft. Er is nooit iets onmogelijk.”

Te Winkel en Germanus bevelen De Elstar Catering graag aan. “Niet alleen vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding, maar ook  om de prettige samenwerking en de open relatie die we hebben.”

Nog steeds tevreden
Na tien jaar samenwerking is MARIN nog steeds tevreden. “We hebben net een succesvol zomerfeest achter de rug, dat weer uitstekend werd verzorgd door De Elstar Catering. En we zijn alweer aan het overleggen over de komende open dag in oktober.”

 

MARIN-logo

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006