Terug naar overzicht

Personeelsfeest in de kookstudio

Hoe bezorg je pakweg 120 medewerkers een leuke avond? Rob Somford, bij Zorggroep Ena verantwoordelijk voor de inkoop en techniek, en zijn collega’s bedachten samen met De Elstar Catering het antwoord op die vraag. “Iedereen had er plezier in die avond. Ook de mensen van De Elstar Catering.”

Zorggroep Ena biedt zorg aan ouderen. Op drie locaties krijgen zo’n tweehonderd cliënten intramurale zorg of verpleeghuiszorg. Daarnaast biedt de organisatie, die gevestigd is in Voorthuizen, Barneveld en Scherpenzeel, ook thuiszorg. Somford houdt zich met tal van facilitaire zaken bezig. “Daar vallen ook de incidentele gebeurtenissen zoals jubilea en feestavonden onder. Al sinds jaren schakelen we voor de catering met dat soort gelegenheden De Elstar Catering in. Zowel voor de ondersteunende materialen zoals tafels en dergelijke als voor complete maaltijden en diners.”

Personeelsfeest
Toen Somford met een aantal collega’s in 2014 voor 120 medewerkers van zorggroep 1 een feestmiddag en –avond moest organiseren, vroegen zij De Elstar Catering mee te denken. “Meedenken is een van de sterke punten van De Elstar Catering. We hebben onze ideeën en die van De Elstar Catering bij elkaar gelegd, en daar is een bijzonder leuk personeelsfeest uitgekomen. We zijn met z’n allen de kookstudio ingegaan en zelf ons eten gaan bereiden.”

Zorggroep Ena: “Meedenken en met creatieve ideeën komen is typisch De Elstar Catering”

Samen bezig
Het programma zat vol verrassing en afwisseling. “Mensen konden kennismaken met producten van leveranciers. Een soort proeverij eigenlijk. Ham, wijnen, kalfsvlees, er waren heerlijke gerechten. Terwijl de ene helft daarvan genoot, maakte de andere helft onder begeleiding een deel van het diner klaar. Daarna wisselden de groepen om.”
Iedereen genoot die avond, merkte Somford. “Tijdens zo’n avond moet je lekker samen bezig zijn en intussen van de gezelligheid kunnen genieten. Dat lukte met het programma van De Elstar Catering uitstekend. Achteraf kreeg iedereen een cd met foto’s van de avond en de recepten van de gerechten die we klaargemaakt hadden.”

Betrokkenheid
De avond staat symbool voor de werkwijze van De Elstar Catering, vindt Somford. “Het meedenken en met creatieve ideeën komen is typisch De Elstar Catering. Ze staan ten dienste van de klant en zetten zich volledig in. En het leuke is dat niet alleen onze mensen plezier hadden die avond, maar dat de medewerkers van De Elstar er zelf ook zichtbaar van genoten. Dat tekent de positieve betrokkenheid van De Elstar Catering.”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006