Terug naar overzicht

Kersvers bruidspaar Rik en Chantal: “Tomeloos enthousiasme zorgt voor onvergetelijke dag!”

Eind augustus zijn Rik en Chantal van de Lagemaat getrouwd. Zij kozen ervoor om de complete bruiloft op een plek te houden waar ze emotioneel aan verbonden zijn: de boerderij waar Rik is geboren en die hij onlangs van zijn vader heeft overgenomen. “Een bruiloft op een eigen locatie vraagt het nodige aan organisatie, dus we zochten iemand die dit voor ons uit handen kon nemen.

Tijdens het allereerste gesprek met Richard voelden we een klik. Hij dacht heel concreet met ons mee en had leuke en creatieve ideeën. Bij het tweede gesprek op locatie wist Richard ons op plekken rondom de boerderij te wijzen die een leuke plaats zouden zijn voor het officiële gedeelte, de lunch, de foto’s, het diner of het feest. Kortom, de hele boerderij werd omgetoverd tot een heuse trouwlocatie. Het enthousiasme van Richard had z’n weerslag op ons en mede daarom kijken we terug op een onvergetelijke dag.”

“Het leek wel een sprookje; alles klopte!”

Eén aanspreekpunt
Over het hele verloop van de dag is het kersverse echtpaar 100% tevreden. “We hadden het niet mooier kunnen treffen. Voor ons was het heel prettig om vooraf en op de bruiloft zelf één aanspreekpunt te hebben. Iemand die écht overal aan dacht: van aankleding tot lunch en van diner tot aan de mogelijkheid om alles te overkappen mocht het onverhoopt gaan regenen. Het meubilair in de themakleur mintgroen maakte het geheel af. Hét ‘wauw-effect’ kregen Rik en Chantal de avond voor de grote dag. “Samen met Michel, ons aanspreekpunt vanuit De Elstar Catering, checkten we de verlichting. Dat was zó geweldig mooi, het leek wel een sprookje; alles klopte!”

Afsluitend ontbijt
“Onze daggasten gaven tijdens de dag zelf al aan hoe leuk ze het vonden om steeds van plek te wisselen, en dat allemaal op één en hetzelfde terrein. Toen het diner werd klaargemaakt vanuit de brandweerauto waren de complimenten niet van de lucht. Dat geldt ook voor de sfeervolle afsluiting bij het kampvuur. De volgende morgen hebben we met onze daggasten buiten ontbeten bij de schaapskooi. Zij hebben met elkaar gekampeerd in ons eigen weiland wat we hebben omgetoverd tot een camping. Ook het ontbijt heeft De Elstar Catering voor ons tot in de puntjes geregeld.”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006