Terug naar overzicht

Jubilerend bruidspaar Pak: “Ontzéttend veel positieve reacties!”

Jubilerend bruidspaar Pak: “Ontzéttend veel positieve reacties!”

Het zilveren huwelijksfeest vieren op hun eigen boerderij: dat was de wens van het echtpaar Pak uit Kamerik. De Elstar Catering liet het paar op 19 mei hun mooiste dag herbeleven te midden van 200 familieleden, vrienden en collega’s.  

Dat ze hun eigen boerenbedrijf met melkkoeien en vleeskalveren tot het decor van het feest wilden maken, stond vast. Mevrouw Pak: “Dit is ons thuis, hier ligt onze geschiedenis en hier hebben we alle ruimte. Op deze mooie plek wilden we iedereen die ons dierbaar is ontvangen om met ons te vieren dat we 25 jaar getrouwd zijn.” De Elstar Catering transformeerde ons buitenterrein en het weiland tot een mooie feestlocatie. “Er kwam een rode loper met witte hekjes aan weerszijden, prachtige planten, houten vloeren, parasols en statafels, een enorme tent met een bar, feestelijke lampenslingers…: fantastisch hoe De Elstar ons thuis omtoverde! Ze dachten ook echt aan alles. Van de gemeentelijke vergunning voor de brandveiligheid en de parkeerhulp die mensen vriendelijk de weg wees tot kachels voor als het ’s avonds kouder werd. We hoefden nergens aan te denken, zo heerlijk!”

Alles uit het vuistje
“Familie, vrienden, collega’s: iedereen was razend enthousiast”, vertelt mevrouw Pak. “We hebben zo ontzéttend veel positieve reacties kregen. Tot en met bedankkaartjes achteraf. Voor mijn man en mij was het geweldig om met al deze mensen thuis onze trouwdag te vieren. En omdat alles zo goed geregeld was, konden wij er helemaal voor onze gasten zijn.” Uiteraard zorgde De Elstar Catering naast het regelwerk en de aankleding voor de culinaire verassingen. “Ook daar was iedereen lovend over. Het was bijvoorbeeld hun idee om bij aankomst een ‘schepgebakje’ in glas te serveren in plaats van een stuk taart op een bordje. Dat was praktisch, origineel en erg lekker! In de tentbar werd iedereen snel en vriendelijk bediend en onze gasten werden de hele dag verwend met mooie en handige hapjes: van minihamburgers tot tapas, minizakjes frites en ijsjes. Dat alles uit het vuistje was, klopte heel goed bij de ongedwongen sfeer.”

“Het is niet overdreven: ik kan nog geen klein puntje van kritiek verzinnen.” 

Zó wéér doen
“Ook onze vier zonen kijken er met plezier op terug. Twee van onze jongens spelen in een bandje en daar had De Elstar een klein podium voor opgebouwd. Ze hadden nu natuurlijk een mooi publiek om voor te spelen”, vertelt mevrouw Pak. Hoe de familie Pak met De Elstar Catering in contact was gekomen? “Mijn man had eerder via via gehoord dat De Elstar ook dit soort privéfeesten fantastisch regelde en dat kunnen we nu volmondig beamen. Het is niet overdreven: ik kan nog geen klein puntje van kritiek verzinnen.” Lachend: “We zouden het zó wéér doen!”.

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006