Terug naar overzicht

Herlette de Kruijff, de Rozelaar: “Niets dan lof hiervoor!”

40 jaar de Rozelaar! Dat kon niet ongemerkt voorbijgaan. Daarom is er op 10 juni een groot feest georganiseerd voor cliënten, ouders/verwanten, personeel en vrijwilligers. Herlette de Kruijff, teamleider bij de Rozelaar: “Het hele jaar staat in het teken van ons jubileum en hebben we op verschillende momenten activiteiten gepland, maar 10 juni was het absolute hoogtepunt!”

De Rozelaar en de Elstar Catering hebben al jarenlang een goede relatie met elkaar. Herlette: “Ik werk al 20 jaar bij de Rozelaar en weet niet beter dan dat we zakendoen met de Elstar. Dus ook nu. We wilden graag een feest in een festivalachtige sfeer waarbij iedereen iets kon doen en ondertussen genoot van lekker eten en drinken.”

Uiterste inspanning
Herlette kijkt met een tevreden gevoel terug op de dag. “Richard en Maarten Jan hebben heel goed met ons meegedacht en hielden daarbij ook ons budget in het oog. Niets dan lof hiervoor!” Even leek er een kink in de kabel te komen vanwege het mislopen van een eerder geregelde locatie voor het feest. “Richard heeft zich tot het uiterste ingespannen om een geschikt alternatief voor ons te vinden. En die inspanning zagen we op de dag zelf ook terug bij het personeel van de Elstar Catering.”

Op de dag zelf werden gasten ontvangen met koffie, thee en versgebakken chocolate chip cookies. “Tijdens de dag kon er frisdrank naar keuze, popcorn, suikerspin, patat, poffertjes en ijs gehaald worden. Ook de aankleding was geweldig! Echt een festival/beachachtige sfeer door een stretchtent in het midden, picknicktafels in vrolijke kleuren, een vlonder, vlaggetjes en partytenten. De Rozelaar regelde diverse activiteiten zoals contactclownen, een goochelaar en ook de belledame was aanwezig. Er was een barbier voor de mannen en een pop-up schoonheidssalon voor de dames. Ook was er een zandkunstenares aanwezig en konden er glazen kandelaren gemaakt worden. Het Shantykoor gaf een spetterend optreden. Alles klopte!”

Meedenken en ontzorgen
Herlette waardeert het enorm dat ze alles over kon laten aan de Elstar Catering. “Van mezelf ben ik een enorme controlfreak, maar ik heb alles met een gerust hart overgelaten aan het team van de Elstar. Als voorbeeld: het beloofde een warme dag te worden dus ik had op het laatst nog 1000 flesjes water bijbesteld. Maarten Jan zorgde voor het dubbele en dat bleek nodig ook. Dat stukje meedenken en ontzorgen; heerlijk vind ik dat! We kijken met elkaar terug op een fantastische dag met blije en enthousiaste mensen!”

De Rozelaar
De Rozelaar is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met ons vind je een warme plek in de samenleving. Dat doen we met zinvolle dagbesteding. Een fijne plek om te wonen. En waardevol werk. We geven liefdevolle zorg, vanuit onze christelijke identiteit.

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006