Terug naar overzicht

Gerdien Mosterd – Thomassen: Ons bedrijfsfeest tot in de puntjes verzorgt!

Een bedrijfsfeest organiseren voor een grote groep relaties is geen sinecure. Daarom zochten Wout Thomassen en Gerdien Mosterd – Thomassen een cateraar die alles uit handen neemt. Echt ontzorgen, zodat zowel de medewerkers van het bedrijf als de relaties optimaal konden genieten van ontmoeting, de sfeer én fantastisch eten en drinken.

De verhuizing van een familiebedrijf, gespecialiseerd in boor- en zaagwerk, naar een industrieterrein in Barneveld, is voldoende reden om een bedrijfsfeest te organiseren. Gerdien: “Wij zijn een bedrijf dat al 22 jaar lang met diamantgereedschap sparingen in beton, steen en andere verhardingen maakt. Medio 2018 trokken we in een nieuw pand en hebben ter gelegenheid daarvan een feest gegeven.”

Goede voorbereiding is het halve werk
“Waar begin je op het moment dat het idee voor een feest en open dag ontstaat? Inderdaad, bij het zoeken naar iemand die weet waar hij/zij over praat én die je compleet ontzorgt. Richard van der Zande is iemand die de klappen van de zweep kent. Alle denkbare scenario’s hebben we samen de revue laten passeren en uiteindelijk een helder draaiboek gemaakt”, vertelt Gerdien.

“Het totaalplaatje klopte gewoon”


Van aankleding tot catering

De hal van Boorbedrijf Thomassen veranderde tijdelijk in een sfeervol aangekleed horecaterras; met een compleet ingerichte keuken.
Gerdien: “De Elstar Catering zorgde bij ontvangst voor de koffie en thee met een vers gemaakt aardbeienvlaaitje of een heerlijke kokosbol. Daarna gingen zowel de bar als diverse proeverijen open: van warme broodjes tot een compleet plate menu.
Wij waren de eerste klant die gebruik maakten van de Jugo Fresco bar, die de Elstar onlangs aan het assortiment heeft toegevoegd. Een geweldige ervaring voor onze klanten als je heerlijke verse sapjes zelf samen kunt stellen aan de hand van groenten en fruit. Ook de materialen die gebruikt worden zijn net even anders dan je gewend bent. Wat denk je van een echte visserskotter als viskraam of een bar met ledverlichting waar je eigen reclame op vertoond wordt? Geweldig!
Voor de kinderen was er een heuse poffertjeskraam en kinderhoek waar de kleintjes naar hartenlust konden knutselen onder begeleiding van professionele dames. Het totaalplaatje klopte gewoon en als je dan ziet dat je relaties leuke gesprekken hebben en genieten van goed eten en drinken dan denk je: Yes, ons feest is geslaagd!”

Een echte aanrader
Gerdien beveelt het team van De Elstar Catering van harte aan: “De heldere communicatie vooraf, de aanspreekpunten tijdens het feest zelf én de optimale verzorging van het geheel maken dat ik De Elstar Catering zeker nogmaals zou benaderen en ook bij anderen aanbeveel.” Zonder dat de medewerkers op de voorgrond treden zijn alle gasten van welk feest ook in goede handen.

 

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006