Terug naar overzicht

Directie Bouwbedrijf Van Middendorp: “De Elstar Catering maakt haar beloften meer dan waar!”

Het totaalplaatje maakt de beleving compleet. Een perfect totaalplaatje creëren is De Elstar Catering op het lijf geschreven. Jaarlijks verzorgen wij bruiloften, jubilea, feesten en partijen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor uw zakelijk evenement gaan wij graag voor u aan de slag om u tijdens een jubileumfeest of open dag compleet te ontzorgen. En dat het ontzorgen meer inhoudt dan alleen catering kunnen Kees van Middendorp en Adriaan van der Zande, directeuren van Bouwbedrijf van Middendorp alleen maar beamen.

Op vrijdag 1 november opende Bouwbedrijf Van Middendorp officieel de deuren van haar nieuwe pand in Wekerom. Het is een bijzonder en modern thuis geworden, waar het bouwbedrijf de laatste ontwikkelingen op het gebied van slim, duurzaam en toekomstbestendig bouwen toont aan haar klanten. “De dag mocht natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Vandaar ook dat we hebben besloten om een feestelijke opening te organiseren op 1 en 2 november. De Elstar Catering heeft daarin op constructieve wijze met ons meegedacht en twee onvergetelijke dagen gerealiseerd waar we met veel genoegen op terugkijken”, aldus beide heren.

 

Voor jong en oud
Zonder goede hapjes en drankjes geen geslaagd feestje. “Daarom zorgde De Elstar Catering dat onze gasten niets tekort kwamen. Zo zorgden zij voor koffie/thee met kokosbol voorzien van het logo van ons bedrijf en Berlinerbollen. Verder waren er diverse broodjes met haring, zalm, hamburger, pulled pork, kalkoen en kipsaté verkrijgbaar. Om dit te bereiden en klaar te zetten werd naast de Carbecue ook grootmoeders fornuis, de bakfiets en de viskotter gebruikt. Puntzakken frites vonden gretig aftrek onder jong en oud. Kinderen genoten van poffertjes en schepijs en haalden hun drank bij de limonadekabouter. De Jugo Frescobar was de plek om smoothies in alle soorten en maten te proberen. Voor liefhebbers was er een ham- en kaasproeverij met bijpassende wijnen. Tot slot gingen de medewerkers van De Elstar Catering rond met luxe partyhapjes en was er allerlei drank te nuttigen”, vertelt Adriaan.

Als waardering voor het personeel organiseerde Van Middendorp op zaterdagmorgen een ontbijt voor het personeel met partner en kinderen, een groep van maar liefst 185 personen. Kees: “Dat was écht geweldig. Ook hier lag de complete organisatie weer in handen van De Elstar Catering. Op die dag hebben we ook verschillende activiteiten voor de kinderen opgezet die heel goed werden bezocht. Onder begeleiding konden kinderen schilderen, koekjes bakken, knippen en plakken. Een waar succes!”

“De Elstar Catering maakt haar beloften meer dan waar!”

Meer dan catering
De Elstar Catering verzorgde het totaalplaatje en dat maakt dat de gasten optimaal genoten. “De complete aankleding van ons pand tijdens de open dagen is een groot succes geworden. Naast het feit dat alle tafels, stoelen en sfeervolle verlichting door hen is geregeld kwam er ook een grote vrachtwagen die een groot aantal planten leverde, passend bij de sfeer van de dagen, maar ook in het jaargetijde. We merkten echt dat overal gedacht werd. Overal zag je de huisstijl in ons geval de kleur oranje in terug. Ook voor beeld en geluid draaien de medewerkers van De Elstar Catering hun hand niet om. Verkeersregelaars, borden langs de weg, pendeldienst met golfkarren en dranghekken, EHBO; álles was er. Zelfs de voetstap-stickers op de vloer die de bezoekers wegwijs maakten in het pand zijn door De Elstar Catering geregeld. Voor elke uitdaging werd dé perfecte oplossing bedacht waaronder de veiligheid voor (jonge) bezoekers. Wij konden zonder zorgen genieten van deze bijzondere dagen.”

 

Positieve reacties
Niet alleen personeel en directie kijken met veel voldoening terug op de open dagen. Ook genodigden gaven positieve reacties. “Veel gehoorde geluiden waren ‘het is super geregeld’, ‘het is goed voor elkaar’, ‘heerlijke hapjes en drankjes’, kortom: om verlegen van te worden, zoveel lof”, besluiten Kees en Adriaan hun verhaal. “De Elstar Catering maakt haar beloften meer dan waar!”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006