Terug naar overzicht

Diederik en Lizette van der Zande: “Het was net een sprookje!”

Als twee mensen in het huwelijksbootje stappen voelt dat voor beide partijen sowieso al als een sprookje, een droom die uitkomt. Als de entourage van de dag daar ook nog eens naadloos op aansluit is de perfecte bruiloft een feit. Dit overkwam Diederik en Lizette van der Zande die eind juni elkaar trouw beloofden. “

Als je (schoon)vader een echte cateraar is in hart en nieren dan spreekt het voor zich dat hij ook de catering verzorgd op de grote dag van zijn zoon en schoondochter. “Daarnaast wilden we ontzettend graag een bruiloft in de buitenlucht. Het liefst in een weiland. De Elstar Catering heeft dit voor ons op een geweldige manier weten te realiseren!”

Wensen gerealiseerd
Ondanks de toen nog geldende regels vanuit de overheid ten aanzien van het Corona-virus hebben Diederik en Lizette geen wensen laten vallen. “Het was een absolute topdag en ook vanuit onze gasten hebben we alleen maar positieve reacties gehoord. Niemand heeft de regels overtreden en we hebben onbezorgd kunnen genieten met elkaar.” Het stel is uitermate tevreden over de aankleding van de dag, de catering en de speelhoek voor de kinderen. “Aan alles is gedacht en de bediening was ontzettend vriendelijk.”

Smaakvolle gerechten
De gasten op de bruiloft van Diederik en Lizette hebben tijdens het zeven-gangen-diner genoten van de volgende gerechten:
Voorgerecht:
– Vitello tonato
– Champignonkoppen
– Groente- of kippenbouillon met vers afgebakken brood en kruidenboter

Hoofdgerecht:
– Eigen gerookte zalm op een bedje van sla met Hollandse asperges.
– Gegrilde Iberico Rack gereserveerd met bospeentjes, peultjes en aardappelpuree
– Lichtgerookt en op lage temperatuur gegaarde kippenborst, huisgemaakte zoete aardappelfriet met witlofrolletjes
– Gebakken tournedos begeleid met Opperdoezers, haricots verts en calvadosaus.
En als grand dessert: zomerse proeverij, waar iedereen enorm van genoot!

Sprookjesachtige sfeer
En toen het eindelijk donker werd? “Toen werd de sfeer letterlijk sprookjesachtig. De verlichting, kaarsen, open lucht en uiteraard de gezelligheid met de gasten onderling: adembenemend!” De bijgevoegde foto’s spreken voor zich…

De Elstar Catering bemiddelt bij het vinden van een geschikte locatie. Zijn jullie op zoek naar een unieke plek om jullie bruiloft te vieren? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met jullie mee!

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006