Terug naar overzicht

Bruidspaar van Lagen – Hardeman: Waar social media al niet goed voor is…

Evert en Carola van Lagen – Hardeman gaven elkaar onlangs het ja-woord. Het stel had een locatie al vrij snel in het hoofd, maar zocht nog een cateringbedrijf dat het complete plaatje voor hen wilde verzorgen. Carola: “Via Instagram volg je het een en ander en je ziet dan mooie foto’s. Mijn moeder heeft bij de Elstar Catering gewerkt en gaf ons het advies om eens een offerte op te vragen. En zo is het balletje gaan rollen.”

Evert en Carola hadden Landgoed Groot Spriel in Putten als locatie voor hun trouwdag gekozen; een adembenemend mooi kasteel, compleet met park, wandelpaden, prieeltjes en een forellenvijver. “We spraken met Richard op deze plek af zodat hij de omgeving ook kon zien.” Evert en Carola werden beiden enthousiast van de ideeën die Richard opperde. “Hij voelde exact aan hoe wij het geheel voor ons zagen.”

Aankleding met veel groen
De Elstar Catering heeft de tent opgebouwd en daarbij ook gezorgd voor de aankleding ervan zoals wit gerokte stoelen en tafels, olijfbomen, plantenzuilen met levende planten, verlichting, etc. “We zijn de dag begonnen met koffie of thee en een kleine lekkernij. Na de ceremonie hebben we getoast met een glas bruisende prosecco en vervolgens kon iedereen genieten van een uitgebreide lunch. Er waren zachte mini-bolletjes met kaas, ham en huisgerookte kip/zalm. Verder waren er vers gebakken minibroodjes met roombrie, carpaccio, filet americain, jong belegen kaas en rosbief. Voor de kinderen waren er kroketten en kipnuggets.” Natuurlijk ontbraken melk, karnemelk en vers geperste jus ‘d orange niet.

Live-cooking
Het live-cooking diner was ook een groot succes. Vanaf de authentieke brandweerauto werden de heerlijkste gerechten geserveerd waaronder carpaccio, mosterdsoep of tomatensoep, kipfilet, buikspek, varkenshaasmedaillons, kalfsschouder, staartstuk en mini-hamburgers. “Dit alles werd aangevuld met lekkere sauzen, haricots verts met seranoham, asperges, krieltjes en friet. Het dessert bestond uit geflambeerde zoete ananas met kaneelsuiker, een spiesje met Hollandse aardbeien, romig vanille ijs, huisgemaakte aardbei-yoghurt bavarois en slagroom. En voor de kinderen was er een kinderijsje.”
De avondgasten genoten tijdens de bruiloft van lekkere partyhapjes met brie, carpaccio, gerookte kip, geitenkaas, Hollandse Nieuwe, maar ook van minibolletjes met kalfsvleessnippers, pulled pork en grootmoeders beenham. “Niemand kwam iets tekort”, aldus Carola.

Prettige communicatie
Het pasgetrouwde echtpaar blik terug op een onvergetelijke dag, mede dankzij de Elstar Catering. “De communicatie vooraf en op de dag zelf verliep heel erg prettig en van onze gasten kregen we te horen dat ze geen moment zonder hapje of drankje hebben gezeten. En dat was precies zoals we het wilden.”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006