Terug naar overzicht

Bouwmachines Midden Nederland: “We hebben onbezorgd van ons jubileumfeestje genoten!”

Bouwmachines Midden Nederland vierde haar 10-jarig jubileum in twee dagen met klanten, relaties en belangstellenden. Zowel de werkplaats als het buitenterrein waren omgetoverd in een sfeervolle ambiance. Op die plekken konden bezoekers een kijkje achter de schermen nemen, onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Gerard en Rianne Berkhof (broer en zus) zijn samen eigenaar van Bouwmachines Midden Nederland. “Wij zijn full-line dealer voor het bekende merk JCB in de regio Midden Nederland. We hebben drie jaar geleden ons nieuwe pand aan de Briellaerdseweg in Barneveld betrokken en in combinatie met ons tienjarig jubileum vonden wij dat een goede reden voor een tweetal open dagen”, vertelt Rianne.

“Aan alles werd gedacht!”

“In de voorbereidende fase hebben we met diverse partijen voor de catering om tafel gezeten, maar we hadden direct een prettig gevoel bij De Elstar Catering. Het feit dat er bij ons op locatie werd gekeken naar de mogelijkheden en de garantie dat we alles met een gerust hart uit handen konden geven, was doorslaggevend. Van vergunningen bij de gemeente tot parkeerwachten, de aankleding, iets voor de kinderen en natuurlijk het eten en drinken zelf; aan alles werd gedacht.”

Positieve reacties bezoekers
Het aantal bezoekers tijdens de twee open dagen was overweldigend. “Natuurlijk maak je van tevoren een schatting, maar hoeveel mensen er precies geweest zijn weten we niet eens! Wat we wel weten, is dat de bezoekers genoten hebben. We kregen veel positieve en oprecht gemeende  reacties. Mensen genoten bij binnenkomst van een kopje koffie met een petitfour en daarna kon men in tenten op het terrein broodjes hamburger, broodjes gehakbal, saté, friet en drank krijgen. Ook aan eten en drinken voor de kinderen was gedacht, zelfs tot en met ijs toe!”

Ontzorgen van de klant
De jarenlange ervaring van De Elstar Catering wordt door Gerard en Rianne gewaardeerd. “Het compleet ontzorgen staat bovenaan bij de medewerkers van De Elstar Catering. Ook de ervaring waarmee ze werken geeft vertrouwen. We gingen uit van 1000 bezoekers, maar mochten het er 500 meer worden dan zouden ze zonder problemen opschalen. Dat maakt dat we onbezorgd van ons feestje hebben genoten!”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006