Terug naar overzicht

Auto Versteeg Buurman: “Ook vlekkeloos als de opkomst verdubbelt”

Met directeur Geurt Buurman die zijn 40-jarig jubileum vierde, was dinsdag 3 april geen dag als alle andere voor Auto Versteeg Buurman in Voorthuizen. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat maakte De Elstar van de showroom een verrassende feestlocatie, waar honderden medewerkers, relaties en klanten de jubilaris op het schild hesen.

“De Elstar stelde voor om die feestdag met een gezamenlijk ontbijt te beginnen”, vertelt Leendert Redert, vestigingsmanager in Voorthuizen. “Tussen onze blinkende Peugeots in de showroom legden ze rode lopers en plaatsten ze fraai gedekte tafels voor al het personeel van deze vestiging. We hadden natuurlijk geen werk ingepland, maar een binnenlopende klant keek nogal op toen hij ons zag met broodjes, croissants, verse jus d’orange en gekookte eitjes op tafels tussen de auto’s. We hebben hem uiteraard wel even geholpen tussendoor: service staat voorop.”

Een leeuw op zijn hart
In de middag was het de beurt aan klanten, leveranciers en relaties van de acht vestigingen die Auto Versteeg Buurman telt. Met tafels, zitjes, olijfboompjes en een complete open keuken zorgde De Elstar voor een mooi decor. Leendert: “We rekenden op zo’n 200 gasten. Daar hadden we ons toch wat op verkeken. Er zijn er die dag zeker 400 geweest. Klanten, waarvan sommigen Geurt Buurman al 40 jaar kennen, de importeur van Peugeot, relaties bij verzekeraars en branche-organisaties, onderdelenleveranciers, ondernemersverenigingen, omwonenden: echt iedereen was er. Hartverwarmend waren de toespraken. Van de vrouw van Geurt Buurman, van een trouwe klant en van de directeur van Peugeot Nederland. Die speldde de jubilaris een Gouden Leeuw op zijn borst. Hij had die leeuw al ín zijn hart, maar nu draagt hij ‘m ook óp zijn hart!”

“Je kon de gastvrijheid ruiken!”

Terplekke kokosmakronen bakken
De medewerkers van alle vestigingen en hun partners – ook zo’n 200 in totaal – zetten het feest ’s avonds voort. “Prachtig om deze bijzondere dag met elkaar af te sluiten”, meent Leendert. “Dat we voor zo’n feest op De Elstar kunnen rekenen, wisten we al van de officiële opening na onze verbouwing. Of je nu een feest voor 20, 200 of 2.000 man wil geven: zij zijn de partij. Het is vooral knap hoe ze alles ook vlekkeloos regelen als de opkomst verdubbelt. En wat ze aan hapjes en drankjes met een lach serveren is allemaal uit de kunst. Ze bakten bij het welkom terplekke verse kokosmakronen, die de hele showroom vulden met een heerlijke geur. Je kon de gastvrijheid ruiken! En voor onze genodigden leuk om te zien natuurlijk. Alles werd in de open keuken vers bereid in het zicht van onze gasten. Geurt Buurman heeft enorm van deze dag genoten en iedereen met hem. Dat danken we zeker ook aan alle inspanningen van De Elstar.”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006