Terug naar overzicht

Albert van Ee: “Een personeelsbijeenkomst XXL”

Albert van Ee, eigenaar van Van Ee Speeltoestellen, organiseert jaarlijks tegen de zomer een personeelsbijeenkomst. Voor deze festiviteit trekt het team er echt op uit. In 2019 was er echter reden voor een personeelsfeestje XXL. De locatie was deze keer de achtertuin van Albert en zijn vrouw.

Van Ee heeft een bedrijf in Kootwijkerbroek, op het gebied van ontwerp en realisatie van voornamelijk schoolpleinen en openbare speelplekken. Zijn werkgebied is heel Nederland, vele scholen kennen de kwaliteit en creativiteit van de speelplaatsbouwer.

Huwelijksjubileum
Albert: “Wij hebben een gezellig team, afkomstig uit de wijde regio. We hechten veel waarde aan een goede onderlinge band, omdat dan de beste resultaten voor de dag komen. Dit jaar waren mijn vrouw en ik 25 jaar getrouwd. Mede daarom leek het ons leuk om het personeelsfeestje een extra tintje te geven. Daarom kwamen ook de partners van personeelsleden mee, in totaal een groep van 60 personen. ‘Waar berg je zo’n groep mensen?’ was de vraag.”

“De Elstar doet het gewoon, dat zeggen ze en doen ze dus ook.”

Achtertuin
“Richard en ik kennen elkaar al vele jaren. Tijdens een gesprek bleek dat onze achtertuin een prima locatie was. Daar hebben we een aantal tenten neergezet, waardoor het ook bij wat minder goed weer ook prima buiten kon plaatsvinden. De Elstar doet het gewoon, dat zeggen ze en doen ze dus ook. Ik ken hen niet anders, ook dit personeelsfeest was weer top én origineel. Een barbecue is altijd lekker, maar wel standaard. Richard kwam met het idee voor een carbecue, in de motorkap van een retro auto. Daarnaast hadden we een rookkast met daarin verse zalm en een ‘smultafel’ met allerlei lekkers. Die combinatie was lekker creatief en zorgde voor heerlijke geuren.”

Kleine porties
De Elstar zorgde voor kleine porties. Albert: “Dat past bij deze tijd, zeker ook omdat iedereen van alles wat wil eten. Juist dat werd bijzonder gewaardeerd. Ik heb de samenwerking als heel positief ervaren, zeker niet in de laatste plaats omdat Richard en zijn team ook zelf met ideeën komen. Dat maakt samenwerking prettig. Warm aanbevolen daarom!”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006