Terug naar overzicht

Vink: “Als wij iets vieren, kiezen we altijd De Elstar”

Wie in de buurt van Barneveld woont, kan niet om Vink heen: het opvallende geel van het grote wagenpark springt meteen in het oog. In 90 jaar is Vink uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in onder meer afvalverwerking, beton, grond, elektrotechniek, tankinstallaties en transport. Het 90-jarig bestaan was de aanleiding voor een grootse familiedag.

“Met 240 collega’s en hun kinderen wilden we dit jubileum op ons eigen terrein vieren”, vertelt Tonny Wernsen, voorzitter van de personeelsvereniging. “Om deze familiedag op 9 september tot een succes te maken, zijn we als personeelsvereniging met De Elstar Catering om tafel gegaan. Voor ons is dat een vertrouwde partner die goed meedenkt en snel schakelt. En dat was heel fijn, want door de slechte weersvooruitzichten moesten we een paar dagen ervoor overstappen op plan B: van een buitenfeest naar een binnenfeest.”

Drie bevlogen dames
“Onze enorme werkplaats en een tent op het buitenterrein werden toen het decor voor de familiedag”, vertelt Tonny. “Een deel van de werkplaats was het domein voor de meer dan 100 kinderen. Die konden er poffertjes en koekjes bakken, schilderen en knutselen en zelfs lasergamen. Buiten, waar uiteindelijk toch het zonnetje doorbrak, was er een springkussen, een skelterbaan en een zandbak. Drie bevlogen dames zorgden dat de kinderen de tijd van hun leven hadden. En dat hun ouders zich zorgeloos met collega’s konden vermaken. Bijvoorbeeld door een ritje te maken met paard en wagen, een oldtimer vrachtauto, een gloednieuwe trekker of hypermoderne truck: zo lieten we ze ons transport van toen en nu beleven. En iedereen droeg letterlijk zijn of haar steentje bij door een stukje van ons jubileumlogo in mozaïek te maken.”

“Met De Elstar kunnen we lezen en schrijven, elke keer”

Een enorme vleeswieg
“Ook de catering had De Elstar weer dik op orde”, zegt Tonny vrolijk. We begonnen met vers gemaakte aardbeienvlaaitjes met ons jubileumlogo, boven een houtvuur lagen mooie stukken vlees op een enorme vleeswieg, er waren prachtige buffetten met vers fruit en allerlei soorten brood, er was een snackwagen, een ijssalon en natuurlijk een grote, gezellige bar. Toen ’s avonds de band begon te spelen en we ook nog Frans Duits aankondigden, keek iedereen trots om zich heen. Wát een dag! We wisten ook weer precies waarom we altijd voor De Elstar Catering kiezen als we iets vieren hebben. Zo snel als ze alles oplossen als het weer anders wordt bijvoorbeeld, dat is echt fantastisch. Een aantal maanden geleden moesten we het feest wegens een trieste omstandigheid afgelasten en ook toen heeft De Elstar dat zo snel, netjes en goed opgevangen. Zonder een onvertogen woord: echt prijzenswaardig. Met De Elstar kunnen we lezen en schrijven, elke keer. Ik kijk nu al uit naar de samenwerking als we weer wat te vieren hebben!”

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006