Terug naar overzicht

VanDrie Group bouwt feestje rond kalfsvleesexport naar de VS

Bijna twintig jaar geleden sloten de Verenigde Staten hun grenzen voor Europees rund- en kalfsvlees vanwege BSE. Onlangs is dit exportverbod opgeheven en kon de eerste verzending van Nederlands kalfsvlees plaatsvinden, wat voor de Nederlandse VanDrie Group, wereldmarktleider in kalfsvlees, aanleiding was voor een feestje.

In het bijzijn van Eurocommissaris Phil Hogan en staatssecretaris Martijn van Dam werd 23 september 2016 in de Rotterdamse haven een container kalfsvlees van de VanDrie Group vrijgegeven voor export naar de Verenigde Staten. Maurice Aalbers, Manager Marketing & Communicatie van de Stichting Promotie Kalfsvlees (onderdeel van de VanDrie Group): “Het betrof de eerste levering van Nederlands kalfsvlees naar de VS sinds 1997. Dit vierden we aansluitend op het officiële onderdeel van deze bijzondere gebeurtenis met een lunch, verzorgd door De Elstar Catering. Hiermee boden we alle aanwezigen de gelegenheid om op informele wijze na te praten.”

Goede relatie

VanDrie Group en De Elstar Catering zijn geen onbekenden van elkaar. Maurice: “De afgelopen jaren heeft De Elstar meerdere evenementen voor VanDrie Group verzorgd, waaronder de Relatiedag eind september 2015 bij een productielocatie in Mijdrecht. Op die dag ontvingen we ongeveer 1.500 klanten en relaties. Dankzij de professionele benadering en uitvoering door Elstar is elk evenement dat we tot nu toe samen hebben georganiseerd een groot succes.”

“Met De Elstar Catering is het altijd prettig werken. Ze weten direct wat we willen.”

Broodje kalfsburger

Door de beperkte faciliteiten rond de bijeenkomst in de haven van Rotterdam, moest een beroep worden gedaan op een cateraar. Ondanks de afstand kwam ook nu De Elstar Catering direct in beeld. “Door de positieve ervaringen en het persoonlijk contact dat VanDrie Group met De Elstar heeft, is de keuze dan niet zo moeilijk”, verzekert Maurice. “Het is altijd prettig werken. Ze weten direct wat we willen. In dit geval was het verzoek om een mooie lunch te presenteren met onder andere een broodje kalfsburger. Het uitgewerkte voorstel was meteen de juiste vertaling van onze wensen en is slechts in detail iets aangepast.”

Volgende keer weer

De professionele benadering van De Elstar Catering heeft geleid tot een succesvol event in de Rotterdamse haven. Maurice: “De uitstekende kwaliteit is de bepalende factor in alles wat De Elstar doet. Van luxe belegde broodjes en dranken tot aankleding en personeel: alles was zoals gebruikelijk tot in de details verzorgd. De inzet van de ervaren en charismatische chefkok Huub Oudshoorn gaf het event extra cachet.” Zolang De Elstar Catering de prijs-kwaliteitsverhouding en persoonlijke benadering op dit niveau handhaaft, bestaat er bij VanDrie Group ook een volgende keer geen enkele twijfel over de keuze van de cateraar.

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006