Terug naar overzicht

Catering bijeenkomsten PartsPoint tot in de puntjes geregeld

Een duurzame zakelijke relatie is een goed teken én praktisch ook veel waard, vindt Frank Weghorst van PartsPoint Group. “We kennen De Elstar Catering al twintig jaar. Als er een kwartaalmeeting wordt georganiseerd, hoeven we niet meer uit te leggen wat waar moet staan. Ze doen het gewoon.”

PartsPoint Group telt een aantal bedrijven die automaterialen verkopen aan garagers. Een business to business markt, waarin PartsPoint, mede dankzij een aantal overnames, een duidelijke plek inneemt. Een van bedrijven uit de groep is Brezan, dat met haar bedrijf ooit vlak bij het pand van De Elstar Catering in Barneveld was gevestigd. Inmiddels is PartsPoint Group gevestigd in een groot pand in Ede. “In Barneveld kwamen we voor het eerst in contact met De Elstar Catering”, vertelt Frank Weghorst van PartsPoint Group. “Dat was 20 jaar geleden. Sinds 10 jaar verzorgt De Elstar Catering al onze bijeenkomsten en feesten. Recent nog hadden we een integratiefeest, omdat we een marktpartij hadden overgenomen. De Elstar Catering heeft toen zo’n 300 man voorzien van een hapje en drankje.”

“De Elstar biedt wat wij vragen en kan altijd bijschakelen naar beneden of naar boven.”

Overigens maken de aantallen niet uit voor de Elstar Catering, is de ervaring van Weghorst. “Dat vind ik hét sterke punt van De Elstar Catering. Ze zijn uiterst flexibel. De ene keer is het een vrij simpele, snelle maaltijd, de andere keer een uitgebreide luxe lunch, soms voor een paar mensen, soms voor een grote groep. De Elstar biedt wat wij vragen en kan altijd bijschakelen naar beneden of naar boven.”

De langdurige relatie is veel waard, vindt Weghorst. “Het is natuurlijk een positief teken, maar praktisch gezien ook makkelijk. Na zoveel jaar ken je elkaar. De mensen van De Elstar Catering weten hoe ons pand in elkaar zit. Als er nu een kwartaalmeeting in ons pand georganiseerd wordt, hoef ik niet meer uit te leggen waar wat moet staan. Ze zijn thuis bij ons. Daar speelt hun hands-on mentaliteit ook in mee. Ze doen het gewoon, inderdaad. Dat maakt het uiterst prettig om met De Elstar Catering samen te werken.”

Partspoint_group_logo

Direct contact?

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Vragen over onze diensten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mail ons of 0342 421 006